Victòria de mèrit del CN Molins de Rei contra el líder

CN Molins de Rei 11-8 CN Poble Nou. Nova exhibició de l’equip a casa contra, possiblement, el rival més dur de la competició. Els homes de Sergi Pedrerol es van tornar a reivindicar en els dos últims quarts.

Axel Contreras i Lluís Casellas, dos dels waterpolistes més experimentats del CN Molins de Rei // Jose Polo

Axel Contreras i Lluís Casellas en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Aproximadament unes 70 persones es van apropar a la Piscina Municipal per gaudir del bon waterpolo ja que, el primer classificat, el CN Poble Nou-Enginyers, visitava terreny molinenc. El partit va tenir un ritme frenètic de principi a fi, era impossible treure la mirada de la piscina si un no es volia perdre un gol o una nova ocasió clara d’atac. El CN Molins de Rei va colpejar primer en els vuit minuts inicials, amb un gol d’Axel Contreras i un altre de David Rodríguez. Tots dos van fer un gran partit i van liderar la victòria del seu equip.

Ja en el segon quart els visitants van apretar més. Es van demostrar el motius pel quals eren i són els líders: un equip molt físic, molt dur i que sabia què fer en tot moment amb la pilota. Van marcar tres gols en el segon quart però el CN Molins no es despenjava i va anotar-ne dos més.

Si parlàvem del poder físic dels visitants, el dels molinencs va ser superior ja que van arribar millor als minuts finals

Després del descans el partit va embogir. Un veritable espectacle per a l’aficionat era veure com marcava el Molins i la jugada següent retallava el Poble Nou. I així contínuament… No és cap exageració ja que el marcador demostra la bogeria: quatre gols del locals i tres dels visitants en un dels períodes més excitats i excitants que es recorden (8-6).

L’equip partia amb avantatge abans del darrer temps però no era suficient encara. Els homes de Sergi Pedrerol van tornar a demostrar que en els dos últims quarts és quan més i millor rendeixen: si parlàvem de poder físic dels visitants, el dels molinencs va ser superior ja que van arribar millor als minuts finals. Axel va ser el màxim anotador del partit amb quatre gols i també van ser molt importants els gols marcats per jugadors com Lluís Casellas (2), Nil Marsal (1) o José María García (1), entre altres.

Finalment, el marcador va ser d’ 11 a 8 i va tancar un esplèndid partit de waterpolo. Els molinencs es van exhibir demostrant que poden guanyar a qualsevol equip de la lliga, jugant com un equip i anant tots a una.

Recomanacions personalitzades