Sònia Farré: Rigau, jo avaluo, tu no!

sonia farreCom a docent et vull donar un consell: amenaçar no és la millor manera d’educar. Posar la por al cos a alumnat, famílies i centres és més propi del conseller d’interior que de tu, no? Com a aplicadora de les proves et recordo que teníem instruccions que la prova es podia repetir en cas d’absentisme generalitzat en un centre, no perquè les proves es deixessin en blanc.

Les proves de competències de 4t d’ESO són una prova externa amb indicacions explícites de no ser contemplades en l’avaluació del centre. Són les indicacions que rebem als centres. Rigau, tu no ens has de dir als docents si els nostres joves superen o no l’etapa de l’ESO; ho decidim nosaltres en funció dels objectius que marca l’etapa.

Jo avaluo als meus alumnes i no els penalitzaré per haver trobat una manera més efectiva que nosaltres, els docents, de protestar contra les teves retallades en educació. És evident que t’han tocat la moral, així que, alumnat insubmís, tot el meu suport!

Recomanacions personalitzades