Superades les 2.500 signatures a favor de la inclusió a la zona 1 de transport públic

La campanya de signatures aconsegueix superar el primer objectiu marcat abans del termini previst: 2.500 adhesions. Des de la plataforma que ha gestionat la recollida es valora positivament la ponència unitària entre grups municipals però s’adverteix que “cal que es posin a treballar ja”. 

Els membres de la PUTP recollint signatures la plaça del Mercat // Jose Polo

Els membres de la PUTP recollint signatures la plaça del Mercat // Jose Polo

La Plataforma d’Usuaris del Transport Públic de Molins de Rei ha superat el primer objectiu que es va marcar: reunir 2.500 signatures a favor que Molins de Rei sigui zona 1 de transport públic. De fet, ho han superat amb escreix, reunint en aquests moments més de 2.750. Tenien previst fer-ho en uns mesos i ho han aconseguit en només un parell. “Ara volem arribar a les 3.000”, explica Josep Lluís de Hoyos, portaveu de la plataforma sorgida el passat mes de febrer, en declaracions a Viu Molins de Rei. I és que el suport popular a pagar menys pel transport públic és cada vegada més extens.

Mentrestant, políticament, s’ha creat una ponència unitària entre grups municipals per intentar portar endavant aquesta iniciativa. De Hoyos la valora“positivament” però adverteix: “Cal que es posin a treballar ja”. A més, afirma que si el col·lectiu veu que la ponència unitària s’encalla iniciaran “mesures de pressió” per fer que el consistori lluiti per ser present a la zona 1.

Xerrada amb Ricard Riol

Amb ànims de convèncer a encara més ciutadans, han organitzat una xerrada el proper dia 9 d’abril a la Federació Obrera amb la presència de Ricard Riol, president de la plataforma de Promoció del Transport Públic. En aquest acte s’informarà sobre com van les negociacions amb l’ATM i altres ens per aconseguir una rebaixa dels preus, reivindicació que, més enllà de la zona 1, es reclama des de molts punts de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Recomanacions personalitzades