Un grup de bloggers promociona els tastos gastronòmics de la Candelera

Bloggers d’arreu de Catalunya promocionen els tastos gastronòmics que es realitzen en motiu de la Fira de la Candelera. Aquesta activitat torna a estar marcada per la varietat i compta amb una participació rellevant de la restauració local.

Als tastos es veu, es menja i, alguns, prenen nota // Jose Polo

Als tastos es veu, es menja i, alguns, prenen nota // Jose Polo

Com ja va passar amb les Jornades Gastronòmiques de la Festa Major, l’alta gastronomia de Molins de Rei torna a apostar per internet per tal de promocionar-se. Bloggers d’arreu de Catalunya visitaran el municipi per fer-se ressò dels tastos gastronòmics de la 163a Fira de la Candelera.

Es tracta de blogs especialitzats en les diferents temàtiques que protagonitzaran aquestes activitats. Autors de blogs especialitzats en la matèria com Nos gusta el vino, Baco y boca o Tot és bo el que l’olla cou ja s’han fet ressò de l’esdeveniment. Fins a 10 blogs ja estan confirmats pel tast professional del divendres 31 de gener a l’espai de tastos i degustacions de la plaça de la Llibertat.

A més dels bloggers, una de les novetats d’aquesta edició de la Candelera és la primera trobada d’instagramers, que es realitzarà el proper dissabte 1 de febrer a les 11 del matí a la plaça del Mercat. Els usuaris d’aquesta xarxa social, que ja va tenir el seu protagonisme a la passada Festa Major, publiquin fotos sota tres etiquetes ( #firacandelera , #vinscandelera i #tastoscandelera ) que representen els diferents sectors de la mostra.

Un els assistents olorant un vi blanc maridat amb formatge // Jose Polo

Un els assistents olorant un vi blanc maridat amb formatge // Jose Polo

La varietat al poder

La varietat torna a regnar en els tastos, arribant a diferents vessants de la gastronomia. Es fan tastos de maridatge d’olis amb patates fregides, cerveses, maridatges de vins i formatges, de vins amb anxoves i de gintònics. Molts d’aquests compten amb la participació de negocis locals.

[sam id=”35″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades