El bar Garbi és la nova víctima dels robatoris a la plaça de l’Ajuntament

Els lladres van forçar la porta del bar Garbi i van trencar el vidre de la porta per accedir a l’interior. Van anar a per les màquines escurabutxaques, per emportar-se la recaptació acumulada en elles. No hi ha hagut detencions de moment però els Mossos d’Esquadra investiguen els fets.

Tot i que no serà el mateix, el bar Garbi seguirà al costat de l'Ajuntament // Jose Polo

El bar Garbi en una imatge d’arxiu de l’any 2012, quan va ser traspassat després de dècades en mans de la família Requena // Jose Polo

Un camió que feia la recollida d’escombraries la nit del dimarts al dimecres de la setmana passada, al voltant de dos quarts de quatre de la matinada, va observar que la porta del bar Garbi, a la plaça de la Vila, estava forçada i va avisar a la Guàrdia Urbana, segons ha informat Ràdio Molins de Rei. Pocs minuts després arribava la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra i confirmaven el robatori.

Segons fonts policials, el grup de lladres va accedir a l’interior del bar Garbi doblegant la persiana metàl·lica del local i trencant el vidre de la porta. Un cop a dins van rebentar les màquines escurabutxaques i van sostreure la recaptació del seu interior.

Es desconeix la quantitat sostreta. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’esclarir els fets i mirar de localitzar als possibles autors d’un robatori que és molt similar al que es va produir fa un mes i mig al bar Recreo del barri del Canal.

Nou robatori a la plaça de l’Ajuntament

Aquest robatori se suma al que es va registrar fa dos setmanes a l’estanc Rosa i Magda de la plaça de l’Ajuntament. En aquell cas, els lladres també van trencar la reixa exterior i la porta de vidre de l’estanc però no es van poder emportar gairebé res gràcies a la seguretat implantada a l’establiment després dels nombrosos robatoris patits en els últims anys.

Recomanacions personalitzades