S’obre una línia de beques esportives per valor de 7.000 euros

L’Ajuntament de Molins de Rei destina 7.000 euros per ajudar als infants de famílies sense recursos a pagar la quota per poder practicar un esport a les entitats esportives locals. Les beques poden arribar a finançar el 90% del cost de la pràctica esportiva.

Els organitzadors parlen de xifres rècord d'assistència // Jose Polo

Part dels diners provenen de la cursa de Sant Miquel  // Jose Polo

Per primera vegada, l’Ajuntament de Molins de Rei obre una línia de beques per fomentar la pràctica esportiva entre nens i joves d’entre 3 i 18 anys de famílies amb problemes econòmics. En total s’hi destinaran 7.000 euros. 2.000 d’ells provinents del 40% de la recaptació de les inscripcions a la prova de 10km de la Cursa de Sant Miquel i la resta són d’una subvenció de 5.000 euros atorgada per la Diputació de Barcelona.

Les persones que vulguin rebre aquestes beques hauran d’acreditar que viuen en famílies que no superen els 300 euros de renta per càpita i que tots els membres d’aquesta estan empadronats a Molins de Rei. Depenent de la situació de cada família, aquestes beques poden arribar a costejar el 90% del cost de la pràctica esportiva que haurà d’estar feta en una entitat esportiva o AMPA de Molins de Rei. En el cas de què algun dels beneficiaris deixi l’activitat, l’ajut el podrà aprofitar una altra persona que ho hagi sol·licitat.

La proposta del govern municipal ha estat aprovada per unanimitat entre totes les forces polítiques del consistori en el passat ple municipal del mes d’octubre. Les beques es podran demanar a finals del mes de novembre omplint un formulari a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

Recomanacions personalitzades