Reviu el ple municipal d’octubre

Viu Molins de Rei ha emès en directe per streaming el ple municipal del 30 d’octubre  del 2013 des de la sala de plens de l’Ajuntament de Molins de Rei. A més, aquest diari també ha realitzat una transmissió a través de la xarxa social Twitter utilitzant l’etiqueta #plemolins. Ara pots reviure el ple amb la transmissió íntegra en vídeo o repassant els diferents tuits.

El principal punt d’aquest ple és l’aprovació de les ordenances fiscals per l’any 2014. També es porten al ple municipal les aportacions per a beques menjador, la creació d’unes beques esportives i la incorporació del nou càrrec de confiança a l’àrea de Sostenibilitat i Territori. A més, s’aproven modificacions del Pla General Metropolità per instal·lar ascensors als barris de la Riera Bonet i Bonavista i per modificar els usos dels baixos dels pisos per a gent gran, que passaran a ser l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Recomanacions personalitzades