Isaac Bustamante és el nou entrenador de l’Atlètic Incresa

El tècnic fitxa per l’equip del barri del Canal procedent de l’Atlètic Prat “B”. La Incresa començarà els entrenaments el proper 2 de setembre amb una coordinació tècnica renovada. 

Bustamante va guanyar la Copa del Baix amb l'Atlètic   Prat // Facebook

Bustamante va guanyar la Copa del Baix amb l’Atlètic Prat // Facebook

Isaac Bustamante és el nou entrenador del primer equip de l’Atlètic Incresa. Natural de Viladecans, Bustamante arriba procedent del filial de l’Atlètic Prat, entitat sorgida de la fusió de l’Unificación Prat i l’Associació Esportiva Traus. Amb l’equip de Sant Cosme, el nou entrenador de l’equip blanc-i-blau va aconseguir la temporada passada la quarta posició del grup 10 de Quarta Catalana, mateixa categoria on competirà enguany la Incresa després del descens de la temporada passada. A més, l’Atlètic Prat “B” va aconseguir fer-se amb el títol de la Copa del Baix Llobregat 2013.

Aficionat a l’escriptura, el nou entrenador destaca per la capacitat de motivar als seus jugadors. Amb aquest objectiu, Bustamante edita vídeos emotius on intenta arribar al més profund dels seus deixebles.

L’objectiu serà pujar de categoria i tornar a Tercera Catalana i així rememorar l’ascens de fa dos anys. Bustamante comptarà amb bona part dels efectius de l’equip de la temporada passada, jugadors com el capità Jona Nuñez han refusat ofertes de clubs de categories superiors, i també amb noves incorporacions. Les parets mestres de l’equip es començaran a confeccionar el proper 2 de setembre, dia en què comença la pretemporada al barri del Canal.

Renovació en la coordinació 

L’arribada del nou entrenador del primer equip no és l’únic canvi de cara a la nova temporada de l’Atlètic Incresa. Un vell conegut, Alberto Vargas, serà el nou coordinador tècnic de l’entitat. Vargas ja va ocupar aquest càrrec a l’antic CER Incresa a principis de segle, abans de la presidència de Martí Zapata que va acabar amb la desaparició de l’antiga Incresa. Sota la seva coordinació, els del barri del Canal van aconseguir tenir dos equips per franja d’edat i, a més, que un equip d’aquests equips estigués a Primera. En aquella època els camps encara eren de terra i, després de la seva època a Molins de Rei, va seguir coordinant diferents equips de futbol català, com per exemple el Pallejà. A més, alguns dels responsables del ressorgiment del futbol al barri del Canal, com el molinenc Aitor Segura, han deixat l’entitat. Es tracta d’un rentat de cara en profunditat sota la direcció del mateix president, Ramon Sicart.

Recomanacions personalitzades