L'Atlètic Incresa aconsegueix el títol de lliga

Els del barri del Canal tanquen una temporada magnifica guanyant la lliga al municipal Ricard Ginebreda. El títol és el premi a una entitat que s’ha reinventat amb el treball i l’humilitat com raons de ser. D’aquesta manera, l’Atlètic Incresa serà l’any vinent equip de Tercera Catalana.

L'Atlètic Incresa celebra la lliga instants després de guanyar-la // Jose Polo

L'Atlètic Incresa celebra la lliga instants després de guanyar-la // Jose Polo

Durant tota la temporada l’Atlètic Incresa ha demostrat ser un equip meritori de representar el barri del Canal. Destaca per ser més treballador que els seus rivals, per posar-hi més ganes, per viure el futbol amb més intensitat i sense deixar de banda la qualitat dels seus jugadors. Cada futbolista, cada entrenador, cada delegat de l’entitat té l’esperit de la formigueta treballadora que poc a poc va obrint-se pas. La formula genuïna de l’Incresa de tota la vida que ara, amb un altre nom, retorna a l’equip del barri del Canal allà d’on no s’hauria haver mogut mai.

El partit del diumenge va ser una gran festa. L’Atlètic Incresa va superar amb un contundent 5 a 0 a la Penya Barcelonista Olesa sense gaire esforç aparent. La temporada no ha estat fàcil ja que durant molts mesos l’equip ha patit diverses baixes sensibles però, al final d’aquesta, gairebé tots han arribat en el millor estat de forma possible. Una defensa segura amb jugadors com Jesús, Jose, Ángel o el jove de 19 anys, Roque Bonilla, el qual ha estat capaç de fer-se amb un lloc a l’eix de la defensa.

Roque recorda, en molts aspectes, als inicis de l’etern capità Francisco Bellido que amb més de 20 temporades al primer equip segueix donant classes de col·locació i actitud pels camps de tercera territorial. El mig del camp és guerriller, Santos i Jona s’encarreguen de que els rivals mai es trobin còmodes en el camp. Mosseguen a cada jugada i, amb la inestimable ajuda d’un mitjapunta ben dotat técnicament com Toni o Sergi Balaguer, faciliten bones passades a la davantera on jugadors com l’hàbil David Balaguer o el millor jugador físicament parlant de tota la Tercera Territorial, Jordi Pons, asseguren els gols a aquest equip. Aquests són alguns dels noms propis d’un equip que és gran ja que, jugui qui jugui, sempre és competitiu.

Els del Barri del canal van mostrar ahir, una vegada més, la seva superioritat a tercera territorial // Jose Polo

Els del Barri del canal van mostrar ahir, una vegada més, la seva superioritat a tercera territorial // Jose Polo

Un conjunt que té tot el que necessita per guanyar en una categoria com Tercera Territorial, on l’esforç i el treball compten més que no pas la qualitat individual. Un projecte que va néixer fa dos anys per ocupar el lloc que va deixar l’antic CER Incresa i que, ben aviat,  ja s’ha fet amb un lloc en el cor dels aficionats del futbol de Molins de Rei. L’any vinent l’exigència serà molt més gran però aquest Atlètic Incresa ja té els arguments suficients per, com a mínim, no patir a una Tercera Territorial que ocuparà el lloc de la Segona Territorial actual després de la reestructuració de la Federació Catalana de Futbol.

[nggallery id=14]

Recomanacions personalitzades