L’Atlètic Incresa baixa de categoria

Es confirma el descens a Quarta Catalana. La directiva lamenta baixar per “errors puntuals”.  L’Atlètic Incresa es concentra ara en confeccionar un equip per “pujar de categoria”. 

Foto d'equip de l'Atlètic Incresa // caincresa.molinsderei.net

Foto d’equip de l’Atlètic Incresa // caincresa.molinsderei.net

No hi ha hagut miracle, l’Atlètic Incresa ha baixat de Tercera a Quarta Catalana.  Les últimes esperances de salvació que es van fer públiques després de la dimissió de l’entrenador, Rafa Martínez, no han sorgit efecte. Tot i que dos equips de la mateixa categoria han abandonat la competició els equips que es beneficiaran d’aquesta circumstancia seran els dels grups corresponents i, al grup vuitè on competia la Incresa, ningú ha decidit deixar la competició per manca de finançament o causes organitzatives. El últims recursos presentats per l’entitat del barri del Canal tampoc han servit de res.

L’Atlètic Incresa és equip de Quarta Catalana i el president, Ramon Sicart, reconeix en declaracions a Viu Molins de Rei que “fa mal baixar per error nostres dels quals volem aprendre i no es tornaran a repetir”. L’equip va perdre fins a 9 punts durant la temporada per alineacions indegudes. Ara toca mirar endavant i és per això que el club del barri del Canal ja està buscant entrenador i coordinador per començar a treballar durant les properes setmanes de cara a la propera temporada. “Volem fer un equip competitiu per intentar pujar l’any vinent” diu el president. Veurem si amb l’empenta de les obres del Ricard Ginebreda l’Atlètic Incresa torna allà on es mereix.

 

Recomanacions personalitzades