L’Empalmat abandona la Nit d’Empalmada

El concurs de grups emergents de Molins de Rei es convoca per novena vegada, tot i la baixada de participants que hi va haver l’any passat. La final passa a ser el divendres de Festa Major en comptes de la vigília de Sant Miquel. Les inscripcions estan obertes fins el 9 de setembre.

El cartell anuncia que la final serà el divendres de Festa Major i no la vigília de Sant Miquel // Aj. Molins de Rei

El cartell anuncia que la final serà el divendres de Festa Major i no la vigília de Sant Miquel // Aj. Molins de Rei

Confiat que els grups locals responguin més que a l’anterior edició, l’ajuntament convoca per novena vegada el concurs Empalmat. A l’anterior edició el número d’inscrits va ser tan baix que es va suspendre la semifinal, i els tres inscrits -un dels quals ja s’havia inscrit un altre any- van anar directes a la final, que va guanyar el grup Promeses de Mart.

Tot i que en aquell moment l’àrea de Joventut va negar haver-se plantejat canvis al format, hi ha dues diferències en les dates. La més important: el concert de la final ja no serà la vigília del dia 29, Sant Miquel, com a prèvia de les matines del Camell, cosa que donava lloc a la popular Nit d’Empalmada de la plaça de la Llibertat. En canvi, aquest any es trenca amb el que ja era tradició entre els joves i se celebrarà el divendres de Festa Major, el 27 de setembre.

D’altra banda, si la final s’avança, la semifinal s’endarrereix. Mentre que l’any passat s’havia de celebrar el 7 de juliol, aquest any el concert de semifinals s’ha convocat pel 14 de setembre, a l’escola Pont de la Cadena. D’aquesta manera, les inscripcions es podran fer fins al dia 4 de setembre. El 9 de setembre a les set de la tarda a la Federació Obrera es farà el sorteig de l’ordre d’actuació a les semifinals si hi ha suficient participació per celebrar-les.

Les condicions per participar sí que no canvien: s’hi poden presentar grups o solistes amb 4 anys o menys d’experiència, en què almenys un dels membres estigui vinculat amb Molins de Rei: ja sigui per haver-hi nascut, estar-hi empadronat, o haver anat a l’Escola Municipal de Música. Els organitzadors són les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament, i és allà on s’han de fer les inscripcions (a l’Ajuntament o a Ca n’Ametller), perquè el Punt Jove tanca durant tot el mes d’agost.

[sam id=”23″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades