La zona blava s’estén degut a la reforma del carrer Rafael Casanova

L’eliminació de llocs d’aparcament de pagament al carrer Rafael Casanova i al pati del Palau comporta el trasllat de les places de zona blava a altres punts de Molins de Rei. L’avinguda València, el passeig Pi i Margall i el carrer Molí són els punts als que s’estén la zona blava de manera definitiva.

Les noves places de zona blava ja han entrat en funcionament // David Guerrero

Les noves places de zona blava al passeig Pi i Margall ja han entrat en funcionament // David Guerrero

L’inici de les obres per convertir el carrer Rafael Casanova en plataforma única provoca efectes en la mobilitat i l’aparcament que es mantindran un cop finalitzin els treballs de reforma. Les places de zona blava que hi havia en aquell carrer i al pati del Palau desapareixen amb el nou projecte i es traslladen a altres punts del municipi per compensar a l’empresa concessionària, amb qui l’Ajuntament té acordat un número de places mínimes que ha de garantir.

D’aquesta manera, s’han creat nous llocs de zona blava a l’avinguda Barcelona més enllà de la plaça de la Bàscula. Al passeig del Pi i Margall també s’han convertit aparcaments en zona blava tocant amb el parc Pont de la Cadena i el mateix ha passat al carrer Molí amb la plaça de la Llibertat. “No ens queda més remei que compensar les places afectades per les obres traslladant-les a altres punts”, explica la regidora de Mobilitat, Anna Cantudo (PSC).

El dipòsit, també zona blava

En les properes setmanes també entrarà en funcionament com aparcament de zona blava el que fins ara era el dipòsit de vehicles de la Guàrdia Urbana, situat al carrer Josep Cariteu. El dipòsit es traslladarà al polígon El Pla i l’espai que ocupava fins ara es convertirà en zona blava, amb 40 places d’aparcament de pagament, igual que també ho farà el mateix carrer Josep Cariteu, fins ara d’aparcament gratuït i que es convertirà en zona blava. “Entenem que l’aparcament de rotació és necessari en una vila com Molins de Rei”, justifica l’alcalde, Joan Ramon Casals (CiU), tancant la porta a estudiar en el curt termini altres opcions com la zona verda.

Tot plegat afecta a un total de 72 places d’aparcament amb tiquet. Totes aquestes places de zona blava es mantindran un cop finalitzades les obres del carrer Rafael Casanova i el pati del Palau.

Recomanacions personalitzades