La Federació Obrera no tindrà servei de bar fins al 2014

La nova Federació Obrera farà un any amb pràcticament tot en marxa excepte el servei de bar. A partir del mes de setembre començaran els tràmits per fer la concessió i no serà fins el 2014 que entrarà en funcionament. La reforma del pati, per la seva banda, no representarà una pèrdua de llocs d’aparcament. 

El bar de la Federació arribarà al 2014 // Jose Polo

El bar de la Federació arribarà al 2014 // Jose Polo

El bar i el ball són dos dels elements més recordats pels molinencs que van gaudir de l’antiga Federació Obrera. Ara, un any després de la seva recuperació, s’estan organitzant els primers balls de sardanes arran de la remodelació del pati. El que haurà d’esperar com a mínim uns mesos més serà el bar, el qual ja estava inclòs en el disseny de la reforma de l’edifici

Preguntat per Viu Molins de Rei durant una visita d’obres a les reformes del pati, l’alcalde i regidor de Cultura -regidoria responsable de la gestió de la Federació-, Joan Ramon Casals (CiU), ha afirmat que “a partir del setembre es treballarà en fer la concessió del servei de bar”. Casals espera que “a finals d’aquest any o a principis del 2014” la Federació ja pugui comptar amb aquest servei.

No hi haurà pèrdua de places d’aparcament

Amb la reforma del pati es va començar la pavimentació del carrer Jaume Font, que dóna accés a l’actual aparcament de cotxes que ara tot i que seguirà sense ser pavimentat estarà millor condicionat. Segons el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), aquesta reforma de l’aparcament “no suposarà pèrdua de places”.  A més, segons Paz, es “milloraran les condicions de seguretat” del recinte.

Tant el nou aparcament com el pati de la Federació Obrera estaran disponibles a partir del proper divendres 12 de juliol, quan es celebrarà una festa coincidint amb el primer aniversari de la seva posada en marxa.

Recomanacions personalitzades