La Federació Obrera celebrarà el primer aniversari amb una gran festa de les entitats

La “Fede Festa” serà una mostra de les activitats fetes per les entitats que formen part de la Federació Obrera. Es realitzarà el proper divendres 12 de juliol al nou espai de l’equipament cultural, el pati. Diferents artistes pintaran un mural per representar el teixit associatiu de Molins de Rei. 

Cartell Fede Festa 2013Les entitats -motiu i ànima de l’actual Federació Obrera-, seran les protagonistes de la festa de primer aniversari de la posada en marxa d’un dels principals equipaments culturals de Molins de Rei. La “Fede Festa”, nom que se li ha posat a l’esdeveniment, es celebrarà el proper 12 de juliol a l’espai que s’està rehabilitant en aquests moments: el pati.

L’espectacle començarà a les 6 de la tarda amb l’actuació del grup d’animació Vivim del Cuentu, que farà una sessió de contes explicats i ballats. Entre les 7 i les 8 del vespre es realitzaran diferents tallers que donaran visibilitat a les associacions que formen part de la Federació. Hi participaran els Matossers, la secció d’atletisme de l’AEM, el Casal de la Dona, el Club Esportiu Unisub, l’Associació Giravolt i l’associació REMARE, entre altres.

A partir de les 8 serà el torn de la música amb l’actuació de diferents grups que formen part dels “PromoBucs”, els bucs d’assaig musical dels quals disposa la Federació. El fi de festa es realitzarà amb un concert del grup Sarramangu. Durant tot el dia diferents artistes confeccionaran un mural que representi l’activitat que genera la Federació i aquest es posarà al descobert per cloure la jornada festiva.

Recomanacions personalitzades