L’acusació no es presenta al judici i els extreballadors d’Euroretractil són absolts

Els empresaris que van denunciar als extreballadors d’Euroretractil per protestar davant un restaurant després de ser acomiadats no s’han presentat al judici de faltes. Els treballadors denunciats queden lliures de tots els càrrecs. 

Després de ser acomiadats els treballadors van fer guàrdies a la fàbrica // Arxiu

El judici de faltes contra els antics treballadors de l’empresa Euroretractil 2000 S.A s’ha fet aquest divendres i les persones que primer es van veure acomiadats sense explicacions  i després van ser denunciats per protestar han quedats lliures.

Els denunciants no s’han presentat al judici i els treballadors han quedat absolts dels càrrecs de suposades amenaces produïdes durant les manifestacions celebrades al carrer Jacint Verdaguer, davant les portes del restaurant El Tast uns dies després de l’acomiadament. La denúncia estava presentada per un dels antics propietaris d’Euroretractil, administrador de l’empresa i integrant de les llistes de CiU a les eleccions municipals de 2003, Ramón Olivares; el seu fill, Óscar Olivares; i la seva dona, propietària del restaurant El Tast i número 15 de les llistes de CiU a les últimes eleccions municipals, Neus Pous.

Una de les treballadores, Magda Ferrer, és mostra contenta i assegura de nou en declaracions a Viu Molins de Rei que “no vam fer res il·legal”. La treballadora, en veu dels seus companys i companyes d’empresa, lamenta que “primer ens fan patir i després no donen la cara” explica Ferrer qui, com la resta d’extreballadors d’Euroretractil, encara està pendent de cobrar la indemnització més de sis mesos després del seu acomiadament.

Recomanacions personalitzades