Roben a pisos del passeig del Terraplè i del carrer Gaudí a plena llum del dia

Un grup de lladres va entrar a robar a dos pisos del passeig del Terraplè el passat divendres al matí en un curt interval de temps. El mes passat es van registrar diversos robatoris a plena llum del dia a pisos del carrer Antoni Gaudí. La sensació d’inseguretat creix a Molins de Rei.

El número 59 del Passeig del Terraplè ha estat l'escenari dels últims robatoris a pisos // Ràdio Molins de Rei

El passat divendres, entre les 10 i les 11 del matí, els lladres entraven a dos pisos de la tercera planta del número 59 del passeig del Terraplè. En menys d’una hora, aprofitant que els propietaris no hi eren, els lladres van rebentar el pany de la porta i van accedir a l’interior dels dos domicilis segons ha explicat Ràdio Molins de Rei. En declaracions a l’emissora municipal, una de les veïnes afectades, Joana Miñarro, ha explicat que va sortir a comprar amb el seu marit en aquest interval de temps i que al tornar es van trobar tota la casa regirada. Els lladres es van endur diners i joies de gran valor econòmic i sentimental. Els Mossos d’Esquadra estan investigant el cas.

No és el primer robatori que es produeix a un domicili privat a plena llum del dia. Viu Molins de Rei ha pogut confirmar que el mes passat un grup de lladres va entrar a diversos domicilis del carrer Antoni Gaudí entre les 10 i les 12 del matí del divendres 2 de desembre. També van sostreure diverses pertinences després de rebentar el pany de la porta per accedir a l’interior dels pisos.

Dos setmanes després, també en divendres i a mig matí, al mateix carrer de la zona de la Font dels Casats es registrava un altre robatori a l’interior d’un altre habitatge. La sensació d’inseguretat ha provocat que alguns veïns hagin instal·lat alarmes o hagin canviat el pany per sentir-se més segurs. Tots aquests fets es sumen a l’onada de robatoris a diversos establiments comercials del Centre Vila durant el mes de novembre.

Robatoris a vehicles

El passat dissabte al matí també es van registrar diversos robatoris. En aquest cas va ser a l’interior de vehicles estacionats als carrers Menéndez Pelayo i Miquel Torelló, dos vies a les que aparquen molts veïns del barri del Canal. Segons Ràdio Molins de Rei, una patrulla de la Guàrdia Urbana va detectar fins a cinc vehicles amb un o diversos vidres trencats. Prop d’aquesta zona, a l’aparcament públic proper al camp de futbol Ricard Ginebreda, va ser detingut un lladre que havia robat a l’interior de 12 vehicles el matí d’un diumenge del mes d’octubre.

Recomanacions personalitzades