Tres detinguts per intentar robar una botiga del Centre Vila trencant els vidres amb una pedra

L’intent de robatori a una botiga del Centre Vila desemboca en una persecució pels carrers de Molins de Rei i l’autopista. La Guàrdia Urbana deté a tres individus com a presumptes autors del robatori i relaciona el seu modus operandi amb altres robatoris produïts durant les últimes setmanes a la vila.

El vidre de la botiga Borsache va quedar greument afectat després de l'intent de robatori // Ràdio Molins de Rei

Els fets es van produir la nit del passat dijous, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana va localitzar a tres joves que anaven amb el cap tapat amb caputxes i que havien colpejat els vidres de la botiga Borsache, al carrer Pi i Maragall, amb una pedra de grans dimensions. El vidre no va cedir i els lladres no van poder accedir a l’interior. En veure la patrulla, els tres individus van fugir corrents i es va iniciar una persecució pels carrers de la vila.

Els agents municipals van aconseguir detenir a un d’ells al carrer Miquel Tort. Un altre va seguir corrents en direcció a Sant Vicenç dels Horts fins que es va llençar per un terraplè sortint de Molins de Rei amb la intenció de travessar a peu l’autopista fins que un dels agents municipals que anava darrere seu el va aconseguir detenir.

Aquests dos detinguts responen a les inicials G.C.S. i J.G.S. i han estat identificats amb anterioritat en 40 i 58 ocasions respectivament. Tots dos són veïns de Sant Vicenç dels Horts i de nacionalitat espanyola.

El tercer sospitós va aconseguir fugir però la patrulla municipal el va localitzar posteriorment a partir de la descripció coincident amb la del tercer individu fugit. Se li va prendre acta de declaració com a testimoni dels fets, en aquest cas sense imputació.

La Guàrdia Urbana va lliurar els tres individus als Mossos d’Esquadra en qualitat de detinguts per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa per tal que s’iniciï la corresponent investigació. L’informe de la Guàrdia Urbana recull els danys ocasionats i posa de manifest que es tracta del mateix modus operandi que es va detectar una setmana abans en el robatori d’un altre comerç, Nom, al carrer Verdaguer, on si que van aconseguir entrar també llençant una pedra contra un vidre.

Onada de robatoris

No han estat aquests els únics robatoris viscuts a Molins de Rei durant els últims dies. Segons Ràdio Molins de Rei, el passat dilluns 7 de novembre hi va haver un intent de robatori al bar la La Bodeguilla, al barri del Canal. Uns individus van intentar forçar la persiana d’accès a l’establiment sense èxit ja que un veí els va veure i un cop sorpresos van fugir.

Dimarts al matí, cap a les 9.15 h, també van robar a la llibreria Arola, del passeig Pi i Margall, molt a prop de l’intent de robatori que ha acabat amb la detenció de tres lladres. En el cas de la llibreria, segons Ràdio Molins de Rei, un lladre va robar uns 100 euros de la caixa mentre la persona que atenia la botiga donava indicacions d’una direcció a un altre individu presumptament implicat en el robatori.

Recomanacions personalitzades