Detingut un lladre després de robar a dotze cotxes del barri del Canal

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei va detenir in fraganti a l’autor del robatori a l’interior de dotze vehicles estacionats a l’aparcament públic al costat del camp de futbol Ricard Ginebreda. La detenció es va produir després d’una persecució a peu pel barri del Canal.

Aparcament públic al costat del camp Ricard Ginebreda, on es va produir el robatori // Imatge extreta de Google Street View

Al voltant de les vuit del matí, la Guàrdia Urbana va rebre dues trucades informant que una persona estava robant a l’interior dels vehicles a l’aparcament públic al costat del camp de futbol municipal Ricard Ginebreda. Les dues trucades facilitaven la descripció del lladre, que en aquells moments estava actuant amb total impunitat.

La col·laboració ciutadana va ser cabdal per poder detenir-lo, ja que al rebre l’avís, una patrulla de la policia municipal va acudir immediatament al lloc dels fets. Allà es va iniciar una persecució a peu pel barri del Canal fins que els agents van detenir el presumpte autor dels robatoris.

Segons les investigacions del cos policial, un cop revisada la zona, els agents municipals van trobar un total de dotze vehicles amb els vidres trencats i l’interior regirat.

El detingut, segons el diari digital Fet a Sant Feliu, té 22 anys, és de nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu de Llobregat. L’acusat dels robatoris va estar tot el diumenge detingut a les dependències de la policia municipal, va dormir als calabossos i dilluns va passar a disposició judicial.

Recomanacions personalitzades