El grup de música Els Presoners edita el seu primer àlbum

El grup de rock Els Presoners, format per músics de Molins de Rei, ha editat un CD de presentació en el que ofereixen una mostra del seu repertori. El grup està preparant un concert per presentar-se oficialment a la vila. Les cançons també es poden escoltar a la seva pàgina web.

D'esquerra a dreta: Joaquim Belmonte, Jaume Tort, Xavi Lázaro i Ton Balasch // Els Presoners

Tot va començar com un projecte temporal per un esdeveniment en concret, però tenint en compte el futur que podia tenir el projecte i l’acollida de la gent, es va decidir continuar i assolir nous objectius. Com a primer pas, Els Presoners han editat un CD de presentació en el qual ofereixen una mostra del seu repertori, que també es pot escoltar a la seva pàgina web.

Els Presoners és un grup moltes dosis de rock i una suma de diverses influències aportades pels músics que composen la banda de Molins de Rei. Xavi Lázaro posa la veu i la guitarra, Joaquim Belmonte a la guitarra, Ton Balasch al baix i Jaume Tort a la bateria s’encarreguen de donar forma al projecte.

Els Presoners és un dels grups que assajava a l’espai del Molí, tancat des de fa mesos, i es troben a l’espera de l’apertura dels bucs d’assaig de la Federació Obrera. Mentrestant, el disc ha estat creat íntegrament a Molins de Rei, als estudis Sonitrons, amb Joaquim Belmonte a les mescles i Psicogràfics en la maquetació. El grup està preparant un concert per presentar-se oficialment a la vila, segons ha informat la revista El Llaç.

Recomanacions personalitzades