S'acaben les manifestacions en contra del tancament del CAP

La plataforma Molins contra les retallades decideix deixar de manifestar-se després de setze dilluns. A partir d’ara s’organitzaran concentracions a la Plaça de la Vila cada dilluns a la mateixa hora que fins ara es feien les manifestacions.

La primera concentració es va fer sobre la pluja // Jose Polo

Molins contra les retallades no organitzarà més manifestacions en contra de les retallades en sanitat a Molins de Rei després de fer-ne setze consecutives des del passat 1 d’agost. Des d’aquell dilluns, cada setmana s’havia organitzat la protesta pels carrers de Molins de Rei.

Fins el moment, no s’ha aconseguit cap resposta per part de la Generalitat de Catalunya i un moviment que va arribar a aplegar a més de 700 persones ha passat a ser molt més minoritari, el que ha fet minvar els ànims de molts dels participants.

Tot i això, la plataforma no s’atura i seguirà mostrant la seva indignació amb la supressió del servei d’urgències del CAP La Granja mitjançant concentracions a la Plaça de la Vila.

Dilluns passat, amb pluja i fred, es va realitzar la primera d’aquestes concentracions on hi van participar unes 40 persones que després es van reunir en la ja tradicional assemblea d’aquest moviment.

Un dels punts importants d’aquesta assemblea va ser la preparació del treball per promoure la propera manifestació del 18 de desembre, organitzada amb altres col·lectius de tota la comarca. Els organitzadors estan estudiant la possibilitat de tallar el pont de Quatre Camins que porta el trànsit direcció Cervelló com a mesura de protesta.

Recomanacions personalitzades