Roben al bar Recreo del barri del Canal

Un dels dos lladres ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació. Es van emportar loteria de Nadal, algunes ampolles i els diners que hi havia a les màquines escurabutxaques. 

Un dels lladres va ser detingut després dels fets  // Jose Polo

Un dels lladres va ser detingut després dels fets // Jose Polo

El bar Recreo, un dels bars amb més tradició del barri del Canal, va patir un robatori la matinada del dijous al divendres 19 d’octubre. Dos lladres van entrar a la propietat forçant la persiana de metall per després trencar un dels vidres situats al carrer Raseta i així poder obrir la finestra i endinsar-se a l’establiment.

Un cop a l’interior, van emportar-se bona part de la loteria de Nadal que es podia adquirir al bar, algunes ampolles d’alcohol i els diners de les màquines escurabutxaques. Durant l’any passat, els robatoris a establiments van augmentar un 41%amb especial incidència al barri del Canal-, però tot i això una de les treballadores explica a Viu Molins de Rei que “feia temps que no teniem un episodi així aquí”.

Els fets, produïts sobre les 4:30 de la matinada, van alertar als veïns de la zona que ràpidament van trucar als Mossos d’Esquadra. 10 minuts després es va habilitar un dispositiu especial que va finalitzar amb la detenció d’un dels delinqüents, segons informen fonts del cos policial. L’altre lladre va poder fugir, el que ha fet que els mossos obrin una investigació per tractar de localitzar-lo.

Detall de la finestra trencada per poder entrar al bar // Jose Polo

Detall de la finestra trencada per poder entrar al bar // Jose Polo

Recomanacions personalitzades