L’onada de robatoris continua a bars del Canal i la Riera Bonet

La setmana passada es van produir tres robatoris més amb el mateix modus operandi que els del barri de la Granja i l’estanc de l’Ajuntament. El grup organitzat va començar a actuar fa dos mesos. La majoria del robatoris es realitzen lluny del Centre Vila. 

El Frankfurt Molins, sense persiana, va patir el trencament dels vidres // Jose Polo

La vila va patir tres robatoris més durant la setmana passada. En tots ells la manera d’actuar dels lladres coincideix amb la dels dos robatoris a la Cerveseria La Qeva del barri de la Granja i el de l’estanc de la plaça de l’Ajuntament. Es tracta, doncs, d’un grup organitzat que actua a Molins de Rei durant les últimes setmanes. Com va avançar Viu Molins de Rei, la Guàrdia Urbana ha deixat el cas en mans dels Mossos d’Esquadra, que segueixen investigant a hores d’ara.

El primer d’aquests robatoris va ser al bar La Bodegueta, situat al barri del Canal, tot just al costat de la plaça de les Palmeres. Els lladres van actuar de matinada trencant la reixa metàl·lica i emportant-se tots els diners de les màquines escurabutxaques, fent un robatori mil·limetrat al de la cerveseria La Qeva.

El segon dels robatoris va ser al Frankfurt Molins de Rei, també al barri del Canal, al carrer Menéndez Pelayo. En aquest cas, al no haver-hi reixa metàl·lica, els lladres van fer un forat al vidre de l’establiment de matinada i van tornar-se a emportar tot el que hi havia a les màquines escurabutxaques. “Tinc la sensació que la policia no ha fet molt per evitar tots aquests robatoris”, es queixa la propietària.

El tercer dels robatoris va ser al Bar Riera, del barri de la Riera Bonet. En el més conegut com “bar del Maño” la dinàmica va tornar a ser la mateixa: forçar l’entrada i agafar tots els diners de les màquines.

Una banda organitzada que actua des de fa dos mesos

Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, aquesta onada de robatoris realitzada per una banda organitzada va començar a actuar fa aproximadament dos mesos a Molins de Rei. La primera de les seves víctimes va ser el bar Frankfurt La Bona Vida situat al costat del camp de futbol Ricard Ginebreda, també al barri del Canal.

Gustavo, el propietari, diu en declaracions a Viu Molins de Rei que aquest robatoris “no són nous a Molins de Rei, porto més de quinze anys al barri i de tant en tant patim èpoques així”, assegura. Resignat, va una mica més enllà, “el que no pot ser és que hi hagin 40 policies de dia i només una patrulla de nit”, especifica.

En poc més d’una setmana, aquest establiment va patir dos robatoris tal i com li ha passat a la Cerveseria La Qeva. Segons el propietari de La Bona Vida“el barri del Canal està oblidat” i les dades li donen la raó: vuit del deu robatoris que s’han patit recentment s’han produït al barri del Canal, a la Riera Bonet i a la Granja, zones allunyades del Centre Vila.

Recomanacions personalitzades