Els molinencs Sildàvia presenten el seu primer disc amb un concert a La Peni

‘El capvespre dels déus’ es tracta del primer àlbum de Sildàvia, que s’ha publicat aquest divendres, i que presentaran en un concert el proper 16 d’octubre al teatre de La Peni. El disc es va finançar amb una campanya de micromecenatge.

Sildàvia en una de les imatges promocionals del disc // Cedida

El grup de rock en català Sildàvia, amb gairebé tots els seus membres de Molins de Rei, publica aquest divendres el seu primer disc. Es tracta d’un doble àlbum conceptual en format vinil anomenat ‘El capvespre dels déus’, que també es pot trobar a totes les plataformes digitals.

De fet, aquest projecte es va iniciar fa força temps i han aconseguit que vegi la llum gràcies a una campanya de Verkami. Amb aquest primer disc, el grup vol donar-se a conèixer. De fet, realitzaran un concert de presentació al teatre de La Peni el proper 16 d’octubre, pel qual gairebé ja s’han esgotat les entrades.

Segons s’explica en una nota de premsa, ‘El capvespre dels déus’ és una “rara avis dins del panorama musical actual, al arriscar amb un àlbum doble per al seu debut davant la premsa musical especialitzada i el gran públic“. El disc es tracta d’una barreja de rock progressiu, passant pel western post rock i amb més matisos.

A més, és el projecte “més personal i ambiciós” del compositor i productor del disc, el molinenc Gerard Capdevila, que compta amb el talent dels altres músics que formen aquest projecte creat fa tres anys: Enric Bergadà a la bateria i percussió, Oriol Cortadellas als teclats i sintetitzadors, David Murillo a la guitarra i Carlos Rivero al baix.

‘Funeral / Rèquiem’, el primer single

Sildàvia ha llançat també ja el seu primer single, amb un videoclip en el que apareix l’actor de Molins de Rei Lluis Posada, anomenat ‘Funeral / Rèquiem’. Una cançó de rock “amb paràmetres més clàssics, post rock, rock progressiu, aires cinematogràfics i fins i tot detalls de western.”

Recomanacions personalitzades