Xocopunt guanya el 40è Concurs d’Aparadors de la Festa Major

El segon premi de la competició de Molins Comerç ha anat a parar a la Floristeria Reig, mentre la joieria Secrets tanca el podi. Com a novetat, aquest any s’han creat tres rutes que conviden als molinencs a visitar els comerços locals i a votar els seus aparadors preferits.

Viu Molins de Rei informa sobre les activitats de la Festa Major 2021. El treball periodístic és possible gràcies a la comunitat de socis i sòcies.

Guanyador de la 40a edició del Concurs d’Aparadors // Molins Comerç

El Concurs d’Aparador de la Unió de Botiguers, ara Molins Comerç, celebrà el seu 40è aniversari. Per això, l’entitat ha volgut donar-li més protagonisme durant aquesta Festa Major. El passat diumenge el jurat especialitzat va donar a conèixer els tres guanyadors: la xocolateria Xocopunt, la Floristeria Reig i la joieria Secrets.

Tal com ha informat Molins Comerç en un comunicat, Xocopunt serà guardonat amb un anunci en plafó doble al Trenet de Nadal durant les properes festes pel seu “meravellós aparador fet a base de xocolata”. El segon premi, una falca a Ràdio Molins de Rei durant una setmana, ha estat pel “fantàstic aparador guarnit de flors” de la Floristeria Reig. La medalla de bronze, que consisteix en 50 tiquets d’aparcament, l’ha guanyat la botiga Secrets pel “detall i composició” del seu aparador.

El concurs s’ha celebrat de l’1 al 3 d’octubre amb l’objectiu de “dinamitzar el comerç” del municipi. El jurat especialitzat l’han format Laura Munt, presidenta del Cercle Artístic; el regidor de Comerç, Pep Puiggarí; i Carles Bover, tresorer de Molins Comerç.

Jurat popular

Com a novetat, aquest any Molins Comerç ha creat tres rutes que conviden als molinencs a visitar les botigues locals i a votar els seus aparadors preferits. Les més de 500 persones que han participat han declarat tres guanyadors, un per cadascuna de les rutes creades.

Pel que fa a la ruta ‘Posa’t guapa’, per botiges de moda, la triomfadora ha estat la sabateria Escala. Entre els comerços d’alimentació de la categoria ‘Menja bé’, la botiga de vins i caves Vinoté & Calité ha estat la més valorada pel públic. Per últim, la Floristeria Reig també ha criat l’atenció del molinencs i ha sigut la vencedora de la ruta ‘Tot el que necessites’.

Aquestes botigues s’enduran un fotoreportatge a les xarxes socials de Molins Comerç. Per últim, s’ha sortejat un lot de regals cedits per totes les botigues que formen part de les rutes entre les persones que han participat en les votacions com a “mostra de la diversitat i qualitat del comerç” de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades