El Botmol passa a anomenar-se Molins Comerç i canvia d’imatge

Com a Molins Comerç, la Unió de Botiguers vol englobar altres negocis del sector serveis. El nou logotip és una “renovació” de la imatge de l’entitat, que pretén posicionar el municipi com a centre de comerç de la comarca.

Nova imatge de Molins Comerç // Ruf Font

Després de 40 anys de trajectòria, la Unió de Botiguers (Botmol) canvia de nom i d’imatge corporativa. A partir, d’ara es dirà Molins Comerç, una nomenclatura que vol englobar negocis del sector del serveis, més enllà de les botiges. El nom ve acompanyat d’un nou logotip, dissenyat per simbolitzar “la diversitat comercial” de Molins de Rei.

Així doncs, i tal com ha informat la seva presidenta, Mireia Sellarés en una roda de premsa, l’entitat “va més enllà de les botigues”. “Fins ara Botmol ens ha funcionat molt bé, però ara ja no som només botigues. Som comerç, restauració i empreses de serveis“, ha reflexionat.

Una lupa per posar Molins al centre de la comarca

El nou logotip ha estat dissenyat per Carol Borjesson, encarregada de comunicació de l’entitat, a partir d’una enquesta enviada als més 160 socis de Molins Comerç. L’element que capta la visió de la nova imatge és una lupa, que pretén mostrar “el potencial i la diversitat comercial” del municipi, segons ha explicat la dissenyadora.

Representants polítics del govern i del Molins Comerç durant la presentació del canvi d’imatge // Rut Font

En línies similars, Sellarés explica que la imatge vol reivindicar Molins de Rei com un “centre de comerç a l’aire lliure i obert a la comarca”. Hi està d’acord l’alcalde, Xavi Paz, que ha felicitat l’entitat per la seva renovació i assegura que els diferents confinaments comarcals i municipals han mostrat que a Molins “hi ha de tot”. Per últim, ha animat la unió de comerciants a “treballar conjuntament” per “prestigiar” el municipi.

“Una associació forta és més potent”

A banda de la nova imatge, Molins Comerç ha dissenyat una petita exposició situada davant del Museu de Ca n’Ametller on presenta els nous valors de l’entitat. “Volem que els vianants vegin que tenim una unió de botiguers que vetlla pel comerç local i que els empresaris vegin que hi ha una associació que es preocupa de fer coses”, explica la presidenta.

L’exposició, també, és una crida a tots els empresaris del municipi a fer-se soci: “Una associació forta sempre és més potent”, comenta la Sellarés. El panell mostra els serveis que ofereixen als negocis, des d’una representació davant de les entitats públiques a acompanyament legal i jurídic.

Panell expositiu per promocionar Molins Comerç // Rut Font

Recomanacions personalitzades