El sènior masculí d’handbol arrenca un empat al Calella en l’últim segon

Molins de Q Handbol Molins 28-28 UEH Calella. L’equip molinenc aconsegueix un punt en el primer partit de la temporada 2021-2022 disputat a casa amb un final trepidant.

El sènior masculí A del Club Handbol Molins, anomenat així des que es va fer efectiva la seva divisió amb el Club d’Hoquei Molins de Rei, ha començat enguany la temporada 2021-2022 a Lliga Catalana. La primera jornada la van disputar a la pista del Sant Martí Adrianenc B, on van caure 33-31, en un partit en què “vam cometre massa errades“, segons apunta el nou tècnic del primer equip masculí, Marc Jubany, a aquest mitjà.

De fet, la banqueta és un dels espais que ha patit canvis en aquest inici de temporada, ja que al finalitzar el curs passat els fins ara entrenadors Bernat Anducas i Pol Ibáñez van deixar de dirigir l’equip per agafar altres rols dins el club, i l’entrenador ha passat a ser Jubany fins ara tècnic del Juvenil A.

També ha hagut força modificacions entre els jugadors, ja que davant algunes baixes importants l’equip s’ha reforçat amb set fitxatges: “quan la gent marxa, s’ha d’intentar renovar l’equip. A vegades renoves quan vols i a vegades quan t’obliguen les baixes, però la gent que ha vingut nova està aportant molt i s’està creant un equip molt maco“, assegura l’entrenador en declaracions a Viu Molins de Rei.

Els de Molins de Rei van disputar la segona jornada del campionat contra el Calella // María Samblás

Un partit molt igualat, amb un final trepidant

Aquest dissabte a la tarda, al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei, es disputava el partit corresponent a la segona jornada de Lliga Catalana que enfrontava a l’equip molinenc amb l’UEH Calella A, un conjunt que va fer les coses bé la temporada passada i que, a més, venia de sumar dos punts en la primera jornada del campionat.

El partit va començar més de cara pels visitants, que van arribar a marcar tres gols seguits en els primers compassos d’enfrontament. Però poc a poc, l’Handbol Molins va anar retallant distància al marcador, millorant la seva actuació en atac i fent-se més fort en defensa. Al minut 17 de la primera part, finalment, van aconseguir empatar el duel i, un minut després, posar-se per davant obligant al rival a demanar temps mort per reorganitzar-se. Els últims instants del primer temps es van convertir en un intercanvi de cops entre tots dos conjunts, però els visitants van aconseguir marxar un gol per sobre al descans.

El primer equip masculí ha estrenat entrenador, Marc Jubany // María Samblás

A la represa, els de Molins de Rei van sortir molt endollats i, amb un parcial de 4-0, van aconseguir posar la màxima diferència. Lamentablement, i tal i com expressava Marc Jubany en finalitzar el partit, en els darrers minuts “hem aixecat el peu de l’accelerador i ens hem equivocat“, ja que es van quedar amb només quatre jugadors degut a les expulsions i això, sumat a una bona dinàmica del Calella, va fer que arribessin perdent a les acaballes de l’enfrontament. Però, en una darrera jugada impressionant, van aconseguir rascar un punt empatant 28 a 28 en l’últim instant. “Al final hem aconseguit un puntet que, per començar a sumar, ja va bé”, concloïa l’entrenador.

Amb aquest primer punt del curs, els de Molins de Rei se situen sisens a la classificació de Lliga Catalana i aquest proper diumenge a les 5 de la tarda jugaran a la pista del CH Canovelles.

Molins de Q Club Handbol Molins – UEH Calella ‘A’

Recomanacions personalitzades