El Club Esportiu Molins de Rei anuncia la seva divisió

Les seccions que actualment formaven part del club, la d’handbol i la d’hoquei, passaran a ser dues entitats independents.

Imatge d’arxiu de la presentació del 75è aniversari de la secció d’handbol // David Polo

El Club Esportiu Molins de Rei 2015 va decidir aprovar en la darrera assemblea general ordinària de club, celebrada el passat 28 de gener, la separació de les seves dues seccions que passaran a ser entitats independents.

La proposta va ser presentada per la junta directiva a l’assemblea, i ratificada amb els vots a favor de tots els socis assistents. Aquesta decisió, segons apunta el club en un comunicat “es va veure com la millor via per a poder respondre i atendre les necessitats específiques de les dues seccions, i les dinàmiques de creixement i singularitats tant en el moment present com pel futur.”

L’escissió es farà efectiva a final de temporada

La separació definitiva entre la secció d’handbol i la d’hoquei es farà efectiva al final d’aquesta temporada 2020-2021; i es concretarà amb l’escissió de la secció d’hoquei creant una entitat nova, el “Club Hoquei Molins de Rei”, mentre que la secció d’handbol heretarà la identitat fiscal del CE Molins de Rei 2015 i canviarà de nom per passar a ser el “Club Handbol Molins 1944”.

Recomanacions personalitzades