El molinenc Lucas Ferro repetirà com a diputat al Parlament

Ferro, que ja havia estat diputat en la legislatura passada, tornarà a ostentar un escó a la cambra catalana després que la llista encapçalada per Jéssica Albiach, on ell anava de número 4, hagi obtingut 8 diputats.

Lucas Ferro al Parlament de Catalunya // Cedida

El Parlament de Catalunya tornarà a comptar amb un molinenc com a diputat en la propera legislatura. Serà Lucas Ferro, que era quart a les llistes d’En Comú Podem per Barcelona a les eleccions del 14F i que repetirà com a diputat d’aquesta formació després que els de Jéssica Albiach hagin aconseguit tenir 8 diputats a la cambra catalana.

Ferro va entrar com a diputat al Parlament la legislatura passada, arran de la marxa de Xavier Domènech, i des de llavors s’ha postulat com una de les cares més visibles de la formació a la cambra catalana.

El molinenc és un dels creadors de Podem Molins de Rei i és militant de Molins Camina. De fet, la regidora d’aquesta formació a l’Ajuntament, Ana Aroca, també formava part de la llista dels comuns per al 14F, però ocupava el número 50 i per tant tenia poques possibilitats d’entrar a la cambra.

Recomanacions personalitzades