El molinenc Lucas Ferro serà diputat arran de la dimissió de Xavier Domènech

Lucas Silvano Ferro entrarà al Parlament de Catalunya per ocupar l’escó buit que deixarà el cap de llista de Catalunya en Comú – Podem, Xavier Domènech. Ferro va ser número 8 a la llista, quedant-se just a les portes d’entrar. El futur diputat nega que aspiri a ocupar cap altre càrrec en la direcció de Podem.

Lucas S. Ferro votant a les passades eleccions del 21-D // Jordi Julià

A les eleccions del 21 de desembre passat es va quedar a només un diputat de ser escollit i ara la renúncia del cap de llista li permetrà entrar al Parlament. Lucas Ferro és el següent a la candidatura per Barcelona de Catalunya en Comú – Podem i ell mateix confirma a Viu Molins de Rei que passarà a ocupar l’escó. “Ho formalitzarem en breu”, indica.

Domènech encara no ha fet efectiva oficialment la seva renúncia a l’acta de diputat, i per això encara no s’ha produït el canvi. Però tan bon punt ho hagi fet, Ferro passarà a ser diputat.

El diari Ara ha afirmat aquest dijous que no està clar que Ferro sigui qui ocupi l’escó buit, però Ferro ho desmenteix: “Crec que és una mala interpretació de qui rellevarà a Xavier Domènech com a portaveu de Catalunya en Comú, són dues qüestions diferents”, afirma a aquesta redacció.

La renúncia de Domènech a tots els seus càrrecs a Catalunya en Comú i també a Podem implicarà canvis en les estructures dels partits. Fins ara el molinenc ha estat a l’executiva de Podem -anomenada consell de coordinació-, on ocupa els càrrecs de responsable de discurs i acció institucional. Afirma que no aspira a tenir més càrrecs i seguirà tenint aquestes mateixes responsabilitats dins el partit.

Recomanacions personalitzades