El camp de futbol Josep Raich estrenarà nova gespa a l’agost

La instal·lació de la nova gespa es fa després de 14 anys que es col·loqués l’actual. L’obra també inclourà el desplaçament del terreny de joc dos metres i mig en direcció a la muntanya.

Canvi de gespa del camp de fútbol Josep Raich
El camp canviarà la gespa a l’agost // Anna Bermejo

En el ple ordinari municipal del mes de gener, que va tenir lloc el passat dijous dia 4 de febrer, es va aprovar la modificació de la gespa artificial del camp de futbol Josep Raich. Feia aproximadament 14 anys que no es renovava, quan la gespa d’aquest tipus sol tenir una vida útil d’uns deu anys.

Segons explica el president del Molins de Rei Club de Futbol, Jordi Caraltó, en declaracions a Viu Molins de Rei, la instal·lació de la nova gespa “havia de tenir lloc l’estiu passat, però a causa de la pandèmia es va retardar”. El projecte del canvi té un pressupost total de 344.113,27 euros i un termini d’execució de 5 setmanes, segons detalla l’Ajuntament; i la renovació es farà efectiva a l’estiu, un cop acabi la temporada.

Abans, però, es farà una altra modificació al camp de futbol municipal que ja havia estat aprovada anteriorment. Durant els mesos de primavera es durà a terme la construcció d’un talús a la zona més propera a la muntanya. El motiu és que faci de mur de contenció per a possibles despreniments de pedra i sorra, que ja es produeixen, i evitar així que caiguin directament al camp. Les obres es realitzaran als mesos d’abril i maig, als matins, per evitar que coincideixin amb els entrenaments dels diferents equips del club.

El Molins de Rei CF començarà la 2021-2022 amb nova gespa al seu estadi

Un cop finalitzi la temporada, començaran les obres aprovades en aquest darrer ple que consisteixen en el desplaçament del camp dos metres i mig en direcció a la muntanya i en la instal·lació de la nova gespa artificial. Aquest petit moviment del terreny de joc es deu a què, en un futur, s’instal·larà una nova tribuna amb els vestidors just a sota. Per això, és necessari crear l’espai per poder emplaçar aquest nou equipament.

Recomanacions personalitzades