La 5a mostra gastronòmica prescindeix del seu vessant al carrer per la Covid-19

La ‘Molins B de gusttindrà lloc a l’interior dels establiments del 12 al 25 d’octubre. S’oferiran tapes i menús gastronòmics a preus tancats.

Una de les tapes de la mostra // Ajuntament de Molins de Rei

Enguany Molins de Rei celebra la seva 5a mostra gastronòmica sota el nom de ‘Molins B de gust’. Però aquest esdeveniment també estarà marcat per les conseqüències esdevingudes per la pandèmia del coronavirus: no hi haurà fira al carrer, com en altres ocasions.

Els restauradors oferiran els seus productes als establiments i cada un d’ells tindrà un cartell que mostri la seva adhesió a la campanya, com ja era habitual.

La mostra estava prevista pel mes de maig, però es va haver d’ajornar per la situació sanitària. Finalment, tindrà lloc del 12 al 25 d’octubre i hi participen un total de 35 de bars, restaurants, forns de pa i altres establiments, com botigues de formatges.

21 d’ells oferiran tapes, uns altres 11 menús gastronòmics i tres restaurants faran un mix: oferiran tapa i menú, tot a preu tancat.

Cartell de la ‘Molins B de gust’ // Irene Juárez

Segons ha afirmat la regidora de Turisme, Carme Madorell, en declaracions a Viu Molins de Rei, l’Ajuntament s’ha decantat per continuar enviant els llibrets informatius a les bústies, en paper, perquè “no tothom domina les xarxes”. “No pot ser només online”, ha dit.

Madorell fa una crida a la “responsabilitat” de les persones. “No ho podem deixar tot en mans dels restaurants”. Cal tenir en compte “que les limitacions d’aforament són a tota Catalunya”. Aquesta activitat, segons entén la regidora, “pot encaixar-se dins les normes” estipulades arran del coronavirus.

La regidora sosté que “els restaurants hi creuen” en la iniciativa. També afirma que des de l’Ajuntament s’està fent molta promoció i que ‘Molins B de gust’ és una bona oportunitat per “fer connexió” entre els establiments del municipi.

Recomanacions personalitzades