La casa ocupada a Sant Bartomeu és un xalet de luxe que es ven per un milió d’euros

L’immoble ocupat està a la venda al portal Idealista per prop d’un milió d’euros, té set habitacions i 450 metres quadrats.

L’immoble té tres plantes i set habitacions // Viu Molins de Rei

Fa una setmana Viu Molins de Rei treia a la llum que una casa de la zona de Sant Bartomeu havia estat ocupada per un grup de persones. En un inici semblava que es tractava d’un immoble abandonat i que feia temps que estava en desús, però aquest mitjà ha pogut comprovar que la casa ocupada és tot el contrari: es tracta d’un habitatge de luxe i de construcció recent.

De fet, l’immoble surt a la venda al portal immobiliari Idealista, on es presenta com un xalet de luxe de 450 metres quadrats amb set habitacions, tres plantes i piscina. Tot plegat per un import que ronda el milió d’euros, concretament 952.000 euros.

Fonts coneixedores del cas han explicat a aquest mitjà que no és la primera vegada que l’immoble ha estat ocupat, tot i que sigui de construcció relativament recent.

Des dels barris de muntanya el veïnat ja fa temps que alerta de l’alt nombre d’ocupacions que hi ha a la zona, tot i que admeten que la convivència amb les persones que ocupen no és conflictiva.

Fotografies de l’interior de l’immoble al portal Idealista

Recomanacions personalitzades