Tres bancs de Molins de Rei llueixen els colors de la bandera LGTBIQ+

El nombre de bancs pintats amb els colors de l’arc de Sant Martí anirà creixent fins que cada barri en tingui un.

Un banc amb els colors LGTBIQ+ // Ajuntament de Molins de Rei

Tres bancs de Molins de Rei llueixen ara pintats amb la bandera de l’orgull. La iniciativa s’ha posat en marxa aquesta setmana i els primers s’ubiquen al Passeig del Terraplè, la rambla de la Granja i el carrer Menéndez Pelayo amb Felip Canalias, davant l’escola Madorell.

Segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat, la idea és que hi hagi un banc pintat amb la bandera LGTBIQ+ a cada barri. L’acció arriba després de la celebració del Dia internacional de l’Orgull, que va tenir lloc el passat diumenge 28 de juny.

A Molins de Rei, aquell dia l’Ajuntament va decidir desoir la sentència del Tribunal Suprem que prohibia fer onejar la bandera LGTBIQ+ i la va penjar al balcó del consistori.

Recomanacions personalitzades