El Club d’Halterofília Molins de Rei torna als entrenaments

Fa una setmana i mitja que els aixecadors molinencs tornen a exercitar-se pensant ja en les properes competicions. Moltes de les que es van haver de posposar pel coronavirus ja tenen noves dates.

El Club Halterofília Molins de Rei ha començat els entrenaments després del confinament amb la mirada posada en les competicions pendents que es van haver d’ajornar a causa del coronavirus. Amb mesures de seguretat i distància, els aixecadors molinencs han tornat a exercitar-se amb prudència, ja que pràcticament cap atleta ha pogut entrenar-se amb bones condicions durant la quarantena.

David Soria, l’entrenador del club, explica en declaracions a Viu Molins de Rei que els resultats d’aquests dies han estat “moltes agulletes, perquè mai a la vida cap aixecador de Molins de Rei havia estat tan de temps aturat.” A partir de dilluns, ja podran exercitar-se alhora 11 atletes amb dos entrenadors. Fins ara havia estat més complicat per les condicions del gimnàs, i havien de fer torns per poder entrenar-se tots.

Els atletes molinencs de més alt nivell, com és el cas de Marcos Ruiz, ja porten exercitant-se aproximadament tres setmanes al CAR de Sant Cugat. De fet, Ruiz torna a Madrid aquest proper dilluns per reincorporar-se a la Joaquín Blume, on resideix normalment. “Hem estat treballant molt intensament la prevenció i la compensació pels seus genolls, i la seva mobilitat. Estem expectants de veure què passa amb aquest petit experiment que hem fet amb el Marcos, i de com li va de cara a la seva preparació pel Campionat d’Europa“, confessa Soria. L’Absolut Europeu, que s’havia de disputar originàriament al mes d’abril, es va ajornar fins el juny, i finalment tindrà lloc a finals de novembre a Moscou, és un dels campionats classificatoris pels Jocs Olímpics de Tòquio.

A més de Marcos Ruiz, altres atletes del Club d’Halterofília Molins de Rei també s’estan preparant per les properes convocatòries. Cinc aixecadors es concentraran del 25 de juliol al 15 d’agost pel Campionat d’Europa sub17; i quatre aixecadors ho faran del 15 d’agost al 5 de setembre pel Campionat d’Europa junior sub23. David Soria assegura que ja estan treballant de valent per aconseguir medalles, i adverteix als seus atletes que serà un estiu intens per aconseguir els seus objectius. El club d’halterofília molinenc vol que el 2020 també sigui un any ple d’èxits tot i la crisi del Covid-19. Ara han de recuperar el temps.

Recomanacions personalitzades