El club Mots i Més a Molins enceta una duplicada d’scrabble en línia

Després de l’èxit de la lliga d’scrabble confinada, el club Mots i Més a Molins convida la ciutadania a sumar-se a una duplicada en línia a partir d’aquest diumenge.

L’entitat organitza una duplicada després de l’èxit de la lliga d’scrabble confinada // Cedida

Estar distret és fonamental en temps de confinament. Per això, després de l’èxit que va tenir la lliga d’scrabble confinada, el club Mots i Més a Molins posa en marxa aquest diumenge una iniciativa semblant per seguir fent agradable el confinament.

Aquest vegada des del col·lectiu proposen fer una duplicada d’scrabble en línia i en què individualment cada jugador haurà de formar una paraula amb set fitxes que l’organització publicarà diàriament, i tenint en compte tant les paraules que ja hi hagi al taulell indicat com les caselles on col·locar el nou mot per aconseguir el màxim de punts possibles.

De fet, es premiarà la jugada que permeti aconseguir el major nombre de punts. Les jugades s’hauran de comunicar a través d’un formulari de Google i l’endemà es donarà a conèixer la combinació guanyadora: la denominada “jugada mestra”. La mecànica completa del joc es pot consultar al blog de l’entitat.

Notícies relacionades

Recomanacions personalitzades