En marxa una lliga molinenca d’scrabble en línia per distreure el confinament

El club d’scrabble Mots i Més a Molins ha engegat una iniciativa per disputar una lliga d’scrabble en línia entre habitants del municipi. Les inscripcions per participar-hi estan obertes fins aquest dissabte.

Cartell de la iniciativa // Mots i Més a Molins

Distreure’s en aquests dies de confinament és fonamental. Per això, el club d’scrabble Mots i Més a Molins (MiMam) ha decidit posar en marxa la “Lliga dels confinats de Molins”, una iniciativa que pretén disputar al municipi una competició d’scrabble en línia mentre duri el confinament.

Les partides es disputaran a través de l’aplicació gratuïta Apalabrados i en funció dels participants que s’hi apuntin es farà en dues modalitats diferents. Si el nombre de participants no supera la quarantena, tots els jugadors s’enfrontaran entre ells en una sola volta. En canvi, si són més, es faran grups i cada participant haurà de competir amb els rivals del seu grup a dues voltes.

La intenció és que la lliga arranqui el proper 14 d’abril i que es disputi fins al juny. Les inscripcions per participar-hi estan obertes fins aquest dissabte i es poden formalitzar a través d’aquest enllaç.

En la inscripció, l’organització demana als participants que adquireixin el compromís de jugar-hi, així com que indiquin el seu nivell, que es tindrà en compte a l’hora de fer grups de competició. També recorden que si un participant no fa cap jugada en un període de set dies, la partida expirarà i es comptarà com a perduda. La resta de normes es poden consultar al blog de l’entitat.

Des del col·lectiu recorden que es tracta d’una “activitat oberta a tothom del municipi”, tant a persones acostumades a jugar a scrabble com a persones que no n’hagin practicat mai.

Recomanacions personalitzades