Oscar González deixa el CFS Molins 99

El fins ara entrenador del sènior masculí A del Club Futbol Sala Molins 99 abandona el projecte per motius personals. Jacob Bustamante serà el seu substitut.

Imatge d’arxiu d’Oscar González dirigint un dels partits d’aquesta temporada // Jose Polo

Oscar González, tècnic del sènior masculí A del CFS Molins 99 i també ex jugador, ha decidit posar punt i final a la seva vinculació amb el club de Molins de Rei. Els motius són estrictament personals. L’entitat esportiva ha emès un comunicat a les xarxes socials agraint la feina de l’entrenador que, durant l’única temporada que ha dirigit al primer equip masculí, ha aconseguit uns resultats espectaculars.

De fet, en declaracions a Viu Molins de Rei, Oscar González destaca que al curs “li posaria un notable-alt.” Afirma que es va competir des del primer dia, “vam ser molt forts gràcies a una bona pretemporada“, i l’únic punt negatiu que li posaria és “no haver aconseguit la desitjada quarta victòria consecutiva en cap moment.”

Tot i així, ha estat una temporada de bones ratxes que ha col·locat a l’equip quart a la classificació del grup 2 de Tercera Nacional. “Hem estat capaços d’igualar els punts de la temporada anterior a falta de 10 jornades, d’estar sempre entre els cinc primers i fins i tot de ser líders, cosa que no havia passat mai a la història del club“, sentencia el mister.

El nou tècnic del sènior A del CFS Molins 99 serà Jacob Bustamante

Després d’un curs molt intens al capdavant del sènior A, i que ha acabat de manera forçosa a causa del coronavirus, Oscar González s’acomiada del CFS Molins 99 després de vuit anys vinculat, en els que ha jugat i entrenat a diferents equips de diverses categories.

La temporada vinent, el seu substitut dirigint l’equip serà Jacob Bustamante, un entrenador experimentat de 40 anys amb una àmplia trajectòria a categoria nacional.

Va estar un any al filial de l’Hospitalet Bellsport, 6 anys al primer equip del Penya Espluges, on a més d’entrenar també va treballar de coordinador i de director esportiu, un any al CE Futsal Mataró, dos anys al FS Sant Sadurní, i la temporada passada va entrenar al filial de l’Industries Santa Coloma.

Es defineix com un entrenador molt exigent, al que li agrada treballar de manera seriosa i valora el compromís de la gent. En declaracions a aquest mitjà confessa sentir-se “molt content i motivat” per la seva incorporació al CFS Molins 99.

És cert que tenia més propostes d’altres equips de la mateixa categoria, però aquesta és la que més m’ha agradat pel projecte i per tot en conjunt“, sentencia el nou tècnic del sènior A del club de futbol sala molinenc.

Recomanacions personalitzades