El Centre Vila serà peatonal cada cap de setmana mentre duri l’estat d’alarma

La mesura, que es va iniciar la setmana passada, ha rebut una valoració positiva per part de l’Ajuntament, que preveu mantenir-la almenys fins a la tornada a la nova normalitat.

Imatge d’arxiu del Centre Vila durant l’estat d’alarma // Jose Polo

El Centre Vila estarà tancat a la circulació de cotxes des de les nits dels divendres fins als diumenges al vespre, com a mínim, mentre duri l’estat d’alarma.

Així ho han confirmat fonts de l’Ajuntament de Molins de Rei, després de fer “una valoració molt positiva” de l’aplicació de la mesura de vianantització, que es va iniciar el passat cap de setmana.

L’objectiu és que els ciutadans que surtin a passejar o a fer exercici durant les franges horàries permeses puguin respectar amb més facilitat les distàncies de seguretat destinades a evitar nous contagis de la Covid-19.

Per tant, aquest cap de setmana i tots fins que no s’acabi l’estat d’alarma, romandrà tancada de nou la circulació de vehicles des de la plaça de l’Ajuntament a la de la Creu, restringint també l’accés als carrers Rafael Casanova, Major, Miquel Tort, Rubió i Ors, Ignasi Iglesias i Balmes. L’accés sí que serà permès tant a veïns com a aquells que vulguin accedir a l’aparcament del Mercat Municipal.

Recomanacions personalitzades