L’Ajuntament senyalitza els carrers per afavorir el distanciament físic

El consistori ho ha fet per incentivar el compliment de les distàncies de seguretat. L’acció arriba sis setmanes després que es permetés la sortida esglaonada de la població.

Senyalització dels carrers // Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei ha senyalitzat alguns carrers del municipi amb l’objectiu d’ajudar a complir les mesures de distanciament físic imposades arran de la pandèmia del coronavirus. Aquesta actuació arriba ben entrada la fase 2. És a dir, gairebé sis setmanes després que el govern central permetés que la població tornés a sortir al carrer de forma esglaonada.

Així, els molinencs trobaran cartells i vinils repartits per diversos carrers que, segons ha indicat l’Ajuntament en un comunicat, “recorden la importància de circular unidireccionalment per la vorera”. A més, també indiquen l’obligatorietat de mantenir un de distància física entre les persones.

Ja s’han realitzat actuacions al Passeig del Terraplé i als carrers Menéndez Pelayo, Felip Canalies i Molí, Sant Miquel, Major, Ponent i Boters, a la plaça Catalunya, al carrer Rafael Casanova, Doctor Barraquer, Doctor Miquel Tort i Rubió i Ors. El consistori ha informat que “el nombre de carrers amb vinils anirà creixent al llarg dels pròxims dies”.

Notícies relacionades:

Recomanacions personalitzades