La caiguda d’un arbre destrossa el cotxe d’una treballadora de Can Santoi

L’ADF 249 Puigmadrona- Olorda ja havia indicat que l’arbre, de grans dimensions, tenia perill de caure. L’agrupació considera que les pluges del cap de setmana han estat el detonant.

El cotxe destrossat per la caiguda de l’arbre // ADF

Un arbre de grans dimensions ha caigut a la zona de la Rierada, davant de Can Santoi, i ha destrossat el cotxe d’una de les treballadores del centre on, des de fa gairebé dos anys, s’acull a menors estrangers no acompanyats que arriben a Catalunya. Des d’ADF 249 Puigmadrona- Olorda ja eren conscients que l’arbre presentava perill de caure, i les pluges del cap de setmana han estat definitives.

Segons ha indicat el responsable d’ADF, Pere Royo, el creixement de l’arbre havia augmentat a causa de l’arribada de la primavera i, amb el mateix pes i el terra mullat, ha acabat per desenganxar-se i caure. Afortunadament, en el moment de la caiguda, a les 19:50 aproximadament del diumenge 19 d’abril, la propietària del cotxe estava treballant al centre.

L’ADF va avisar a Guàrdia Urbana i a Protecció Civil i va procedir a la retirada de l’arbre, que obstaculitzava el pas als carrers Anna Parellada i Verge de Montserrat. Royo assegura que les dimensions del tronc eren tals que van trigar una hora i mitja en acabar la tasca. Ambdós carrers han tornat a quedar oberts a la circulació, però les restes encara continuen a l’espera de dur-se a reciclar.

Recomanacions personalitzades