Iniciatives per fer esport a casa durant el confinament

Diferents clubs i entitats esportives de Molins de Rei, i també l’Ajuntament, han engegat diverses activitats perquè els veïns puguin exercitar-se sense sortir de casa.

Rutina control postural distribuïda pels Serveis Esportius de l’Ajuntament de Molins de Rei

Durant aquests dies de confinament, són moltes les iniciatives que estan sorgint a Molins de Rei per combatre l’avorriment i per intentar fer més amena la situació creada arran de l’estat d’alerta pel coronavirus. Entre totes les activitats que s’estan realitzant, una de les que està tenint més èxit són les classes de fitness online, mitjançant Instagram, Youtube o d’altres plataformes, que pretenen que els molinencs facin exercici des de casa de la millor manera possible.

Diferents clubs i entitats han decidit sumar-se a aquestes iniciatives per fer que els seus seguidors facin esport a casa. El Molins Club de Futbol, per exemple, posava en marxa el hashtag #MDRCFACASA, i a través de les seves xarxes socials compartia totes les activitats que els jugadors del club i els seus familiars estan realitzant durant aquest període de confinament. També han publicat guies d’entrenament facilitades per la Federació Catalana de Futbol, i el repte ja conegut de fer 10 tocs amb el paper de vàter. Molts dels futbolistes, grans i petits, s’han gravat fent aquestes activitats i es poden veure tots els vídeos a través dels comptes del Molins CF a les xarxes.

Les diferents iniciatives engegades pel Molins CF // @molinscf

Els que també s’han posat força les piles a les xarxes socials aquests dies són els jugadors d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei. L’entitat ha posat en marxa, entre d’altres propostes, la iniciativa “Esportheroes”, amb la que ensenya per mitjà d’alguns dels jugadors del primer equip masculí i femení diferents exercicis per millorar la tècnica sense sortir de casa. Amb objectes casolans, la Laia Fradera del sènior femení i en Marc Vives del masculí mostren en diferents vídeos com es pot entrenar des de casa per no perdre la forma. El CFS Molins 99, per la seva banda, ha decidit crear el hashtag #CFSM99CHALLENGE per fer exercici a casa. Arrel de la creació d’aquesta etiqueta, el seu compte d’Instagram s’ha omplert de vídeos i fotografies de jugadors i jugadores, grans i petits, del Club Futbol Sala Molins 99 exercitant-se de diferents maneres molt originals.  

Una altra de les iniciatives per fer esport durant aquests dies l’ha posat en marxa l’Ajuntament per mitjà dels serveis esportius municipals. Al seu canal de Youtube han penjat un seguit de vídeos accessibles a tothom amb diferents rutines. Es poden veure classes de pilates, tonificació, estiraments, ball… Els monitors i monitores preparen diàriament diferents sessions d’activitat física a l’abast de tothom per poder realitzar des de casa.

Comparteix què fas durant el confinament amb Viu Molins de Rei

Viu Molins de Rei vol saber com vius el confinament i què fas per distreure’t. Per això, si organitzes alguna iniciativa, enregistra-la amb el telèfon mòbil en format horitzontal i ens en farem ressò. Ens les pots fer arribar a info@viumolinsderei.com amb una petita descripció i la localització des d’on ha estat enregistrada.

Recomanacions personalitzades