Veïns de l’avinguda de Caldes amenitzen el confinament amb un concert des dels balcons

Diversos veïns de l’avinguda de Caldes han interpretat diferents temes musicals des del balcó i ho han retransmès per Instagram. Fes-nos arribar iniciatives d’aquest tipus i ens en farem ressò al Viu Molins de Rei.

Mostra del concert veïnal a l’avinguda de Caldes // Vídeo cedit

Haver d’estar tancats a casa costa i per això són nombroses les iniciatives que aquests dies sorgeixen entre veïns per amenitzar el confinament. A Molins de Rei, veïns de l’avinguda de Caldes han decidit distreure’s aquest divendres amb un concert musical des del balcons.

Durant prop d’una hora, diversos veïns han interpretat peces musicals des dels seus habitatges amb el violí, el violoncel, la gralla i diversos timbals. Entre els temes, han sonat cançons dels musicals “Mamma Mia” i “La La Land”, entre d’altres. També han cantat i ballat cançons com “Sol, solet” i “La Macarena”.

Les actuacions han estat retransmeses per la xarxa social Instagram en temps real. Fins i tot, durant l’emissió del concert alguns veïns d’altres carrers del municipi han participat de la inciativa des de la mateixa xarxa social, afegint-se a la retransmissió del concert i enviant felicitacions i missatges de suport als protagonistes. També han aprofitat per ballar algunes de les cançons.

Els veïnat de la zona ha explicat al Viu Molins de Rei que té la intenció de fer un concert cada divendres a la mateixa hora per fer mès amè el període de confinament.

Comparteix què fas durant el confinament amb Viu Molins de Rei

Viu Molins de Rei vol saber com vius el confinament i què fas per distreure’t. Per això, si organitzes iniciatives d’aquest tipus, enregistra-les amb el telèfon mòbil en format hortizontal i ens en farem ressò. Ens les pots fer arribar a info@viumolinsderei.com amb una petita descripció i la localització des d’on ha estat enregistrada.

Sònia Farrés ha estat una de les veïnes que ha participat en el concert // Vídeo cedit

Recomanacions personalitzades