Viu Molins de Rei sorteja un exemplar del llibre ‘El detective sin nombre’

El diari local de Molins de Rei sorteja entre els seus socis un exemplar de ‘El detective sin nombre’, el debut literari del jove escriptor molinenc Manel Ojeda.

L’exemplar sortejat del llibre ‘El detective sin nombre’ // Irene Juárez

Viu Molins de Rei sorteja entre els seus socis el llibre ‘El detective sin nombre’, del jove escriptor molinenc Manel Ojeda. La novel·la, publicada per l’editorial Círculo Rojo, és només el primer acte d’una narració que intenta fugir dels cànons establerts a la literatura detectivesca.

A banda de poder aconseguir un exemplar d’aquesta lectura, aquelles persones que es facin socis del Viu Molins de Rei obtindran els anuaris de forma totalment gratuïta. Als anuaris, una revista en paper, el mitjà fa un recorregut per les informacions més destacades de l’any.

Si encara no ets soci, te’n pots fer per entrar al sorteig. Si ja ets soci i vols participar en el sorteig, només et cal omplir el formulari següent:

Recomanacions personalitzades