El CFS Molins 99 femení no falla a casa

Les de Molins de Rei guanyen 3-2 al Rubí CEFS i tornen a ser quartes a la classificació de Divisió d’Honor Femení.

Les millors imatges del partit amb entrevista a Gisela Franch // Edició: David Polo

El passat diumenge 1 de març a La Sínia, el sènior femení del Club Futbol Sala Molins 99 rebia al Rubí Club Esportiu Futbol Sala en la 16ª jornada de Divisió d’Honor Femení. Les molinenques arribaven a la cita cinquenes a la classificació amb 25 punts, tot i que la setmana anterior van perdre en el darrer partit disputat a domicili a la pista del CET 10 (3-2). Això els havia fet caure una posició a la taula, però la van recuperar després de la victòria aconseguida en l’enfrontament d’aquest diumenge. Al davant tenien al Rubí, les onzenes de la classificació amb 15 punts, que arribaven amb necessitat de sumar, ja que en 15 jornades disputades només havien aconseguit 4 victòries i 3 empats. A la primera volta, de fet, els Molins les va guanyar per 1 gol a 3.

El partit va començar amb domini de les rivals i amb un parell d’ocasions seves claríssimes; poc després, però, les de Molins de Rei es van posar les piles i van atacar amb contundència, amb la mala sort que la pilota sempre anava al pal. L’entrenador local demanava aleshores temps mort per intentar definir una mica millor el joc, i ho van demostrar amb més eficàcia en atac però amb poc encert de cara a porteria. El partit llavors es va transformar en una lluita de poder i en una mostra d’intensitat per part de tots dos conjunts. De fet, la portera local Anna Costa va haver de realitzar algunes aturades de mèrit.

Després de moltes anades i vingudes finalment el CFS Molins 99 marcava el primer gol per mitjà de Mar Zardoya al minut 14, i així marxarien al descans, amb l’1-0 al marcador, tot i haver anat a buscar el segon gol en els darrers 5 minuts de la primera part. Una primera meitat molt igualada, amb ocasions per tots dos conjunts, però que s’acabava decantant per la part molinenca.

El CFS Molins 99 sènior femení celebrant la victòria // María Samblás

Després del descans, el Rubí va sortir molt endollat, ocupant constantment l’àrea local, i en una d’aquestes ocasions finalment Nuria Salvador acabava marcant després que a la portera Ingrid Alcaraz se li escapés la pilota d’entre els dits. Amb l’1-1 al marcador, les de Molins de Rei van tornar a ficar-se en el partit i van lluitar cada pilota per intentar desesperadament anotar. Però de nou la falta d’encert i de sort provocava que el marcador no es mogués en absolut.

De fet, a falta de 5 minuts pel final va ser el Rubí el que aconseguia posar-se per davant a l’electrònic en la primera ocasió clara que tenien. Aleshores Ivan Rodríguez decidia tornar a demanar temps mort i jugar amb portera-jugadora, estratègia que els va funcionar perquè aconseguien empatar 2-2 gràcies a una pilota morta mitjançant de nou Mar Zardoya, que feia així un doblet. Però a les molinenques no els valia l’empat, i van seguir jugant de cinc tot i la pressió del rival per intentar guanyar. Al final, en els darrers segons de l’enfrontament, arribava la salvadora Gisela Franch per marcar el gol de la victòria, pel que el partit va finalitzar amb un 3-2 al marcador.

Després d’aquest, la golejadora Gisela Franch en declaracions a Viu Molins de Rei que es poden veure al final del vídeo que acompanya aquesta crònica, afirmava que havia estat un partit “força complicat que ens ha costat bastant de solucionar“, i que la victòria havia estat “un premi, no sé si merescut, però que ja ens va bé.” La jugadora també destacava l’ambient a La Sínia que, tot i ser un diumenge al vespre, estava plena: “El públic estava molt ficat. En els últims dos gols, quan jugàvem de cinc, estaven entregats i això et dóna ànims i t’ajuda a anar cap endavant“, sentenciava Franch. Després d’aquesta victòria el CFS Molins 99 se situa quart a la classificació amb 28 punts, i la setmana vinent es veurà les cares amb el CFS Les Glòries 2014, el novè classificat de Divisió d’Honor Femení.

CFS Molins 99 – Rubí CEFS en imatges

Recomanacions personalitzades