El femení del CFS Molins 99 suma tres punts més per seguir somiant

CFS Molins 99 3-0 Jesús-María Club Esportiu Sant Gervasi. Les de Molins de Rei aconsegueixen una nova victòria i ja són quartes a la classificació de Divisió d’Honor Femení.

El passat diumenge 9 de febrer, al Pavelló de La Sínia a Molins de Rei, el sènior femení del Club Futbol Sala Molins 99 obria la segona volta de Divisió d’Honor Femení rebent al Club Esportiu Jesús-Maria de Sant Gervasi. A l’anada, en el primer partit de lliga, tots dos equips van empatar 2 a 2, però aquesta igualtat de condicions ràpidament va variar a mesura que avançava el calendari. Les barcelonines, doncs, arribaven a aquest enfrontament sent desenes a la classificació amb 16 punts.

El rival era bastant irregular, tot i haver aconseguit una victòria la jornada anterior a domicili, on són molt millors que a casa, durant el primer tram de temporada només havia sumat 5 victòries i 1 empat en 13 jornades disputades. El CFS Molins 99, per la seva banda, arribava a la cita cinquè a la classificació amb 22 punts a la butxaca i amb una bona ratxa. El darrer partit que havien disputat les d’Iván Rodríguez va ser l’ajornat corresponent a la desena jornada, que acabava en empat a 3 davant el Vallirana. Per tant, un cop finalitzada la primera volta del campionat es podien donar per satisfetes amb el que han aconseguit. I amb aquesta motivació encaraven un partit que es va complicar més del compte.

Tota la primera part va ser d’anades i vingudes. A l’inici les rivals arribaven molt més a porteria, on Ingrid Alcaraz ho aturava tot, però es notava que les locals no havien sortit a la pista precisament molt despertes. Fins el minut 4 de joc no va arribar la primera més clara pel Molins, i en aquell moment es van canviar les tornes. Ara eren les del Baix Llobregat les que atacaven amb intensitat i el Jesús-María perdia energia. Al tram final del primer temps, de fet, el CFS Molins 99 van tenir un parell d’ocasions que no entraven sota pals per mèrits de la portera rival. Les entrenades per Iván Rodríguez van arribar molt més a porta que les barcelonines, però els hi va faltar definició en les jugades i, per descomptat, una mica de sort.

El sènior femení del CFS Molins 99 celebrant la victòria // María Samblás

La segona part de l’enfrontament va ser un altre món. Va començar amb tots dos conjunts de nou bastant igualats, però de seguida el Molins es va posar les piles i no va deixar d’atacar. Van tenir també moltes ocasions clares fins que al minut 29 de partit va arribar l’esperat gol per mitjà de Laura Vilà.

Poc després l’àrbitre expulsava a la jugadora rival Marta Ferrer per una entrada perillosa i per, tot seguit, realitzar una protesta molt fora de lloc que li provocava veure la vermella. El Molins 99, llavors, va saber aprofitar la inferioritat numèrica momentània de les seves rivals, aconseguint que aquestes es carreguessin ràpidament de faltes i es perjudiquessin a elles mateixes. Tot i la situació, les locals no van demostrar tampoc el seu millor joc i el marcador seguia 1-0. A falta de 6 minuts pel final, però, Laura Latorre eixamplava la distància al marcador fent el 2-0 després d’una jugada en la que no va necessitar a ningú més. Va marxar d’una i de dos i la pilota acabava entre els tres pals.

Després del segon gol, el rival va demanar temps mort i van decidir jugar de cinc. Tot i patir una mica, les molinenques van saber aguantar el resultat i, fins i tot, en el darrer minut, Laura Vilà feia el 3-0 definitiu que donava els tres punts al sènior femení del CFS Molins 99.

La màxima golejadora de l’equip, i també una de les protagonistes de l’enfrontament, Laura Latorre explicava en declaracions a Viu Molins de Rei que havia estat un enfrontament que “al principi ens ha costat, però a la segona part hem sabut donar-li la volta tenint moltes més ocasions que elles i xutant a porteria.” Aquest partit donava inici a la segona volta de la lliga i, un cop assolit l’equador de la temporada, les conclusions es resumien així: “La primera volta la vam acabar força bé, i la segona l’hem començat amb ganes de demostrar que volem lluitar. Mirarem amunt a la classificació i intentarem mantenir-nos o, si es pot, pujar,” sentenciava Latorre.

Amb 3 punts més, sumant ja 25, i havent escalat una posició més a la taula, ara ja són quartes, les molinenques pensen en el seu proper repte, que serà davant un rival directe. El C.E.T. 10, FS, A és el cinquè classificat i només té un punt menys que el CFS Molins 99, però si segueixen amb aquesta bona dinàmica no tindran pas problemes en plantar-li cara.

CFS Molins 99 – Jesús-María C.E. en fotografies

Recomanacions personalitzades