El CFS Molins 99 omple la Federació Obrera amb la presentació del seu àlbum de cromos

L’edició de l’àlbum, que inclou tots els equips de l’entitat dedicada al futbol sala, és l’últim acte de celebració del vintè aniversari del club. Busca “fer caliu” entre els seus membres.

Bogeria pels cromos en plena era d’Instagram, però en aquesta ocasió els protagonistes no són les estrelles de la Primera Divisó de futbol, sinó els jugadors i les jugadores del Club Futbol Sala Molins 99.

L’entitat de Molins de Rei dedicada al futbol sala ha confeccionat el seu propi àlbum de cromos i la Federació Obrera s’ha omplert de gom a gom amb motiu de la seva presentació, que s’ha realitzat aquest dijous al vespre.

Surten tots els jugadors dels equips del CFS Molins 99 i cada membre de l’entitat -jugador, entrenador o delegat- té el seu propi àlbum personalitzat, que entrega el club. Després és feina de cadascú aconseguir els cromos per completar-lo. Hi ha quatre punts de venda: Barba, les Coses Bones, Panet i l’Espiral.

Infants esperant per rebre el seu àlbum de fotos // Jose Polo
Infants esperant per rebre el seu àlbum de fotos // Jose Polo

“L’objectiu és fer caliu i fer club. Un àlbum és una cosa que engresca a la gent i fa pinya”, ha explicat el president de l’entitat, Daniel Santamaría, en declaracions a Viu Molins de Rei. “Vam veure que l’equip de futbol sala de Cervelló i la secció d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei van fer un àlbum i ens va semblar molt bona idea”, ha afegit.

“És l’última activitat del vintè aniversari de l’entitat, ha recordat Daniel Santamaría. I és que dues dècades dedicades a l’esport no es compleixen cada dia.

Oriol Mir, d'MCD Grup; i Daniel Santamaría, CFS Molins 99 // Jose Polo
Oriol Mir, d’MCD Grup; i Daniel Santamaría, CFS Molins 99 // Jose Polo

Durant l’acte Oriol Mir, d’MCD Grup, patrocinador principal d’una iniciativa que també ha comptat amb la col·laboració d’altres negocis, ha entregat a Santamaría la samarreta de l’ascens del sènior femení a Divisió d’Honor en forma d’obsequi. És una edició dissenyada, precisament, amb motiu dels 20 anys del club.

Recomanacions personalitzades