El CFS Molins 99 compleix vint anys en el seu millor moment

L’entitat de Molins de Rei dedicada al futbol sala arriba el vintè aniversari amb 23 equips, més de 300 jugadors i el sènior a Tercera Nacional. Durant la presentació de la temporada l’entitat va llegir un manifest contra el masclisme. 

Un dels equips de base durant la presentació // Jose Polo

“Estem millor que mai”, afirma sense dubtes el president del Club Futbol Sala Molins 99, Daniel Santamaría. “És el moment on tenim més jugadors i més equips de la nostra història”, argumenta. L’entitat de Molins de Rei dedicada a la pràctica i al foment del futbol sala compleix el seu vintè aniversari i, sense cap mena de dubte, es troba en una situació molt dolça.

Tenen un total de 23 equips que suposen “més de 300 persones” gaudint d’aquest esport. “Fa vint anys era difícil preveure-ho”, reconeix Santamaría. I és que el Molins 99 va néixer “una mica de rebot”. Fa dues dècades existia l’escola esportiva de Molins de Rei i, des de l’Ajuntament, es va apostar per traslladar aquells joves a les diferents entitats del municipi. “Però no hi havia club de futbol sala, un grup de monitors ens ho vam proposar i així vam començar”, rememora l’actual president, un dels fundadors del club i que també va ser el porter del primer equip fa uns anys.

“Ara tenim la base ben consolidada, m’agradaria continuar en aquesta línia”, es proposa Santamaría. “Al final la gent que ve a nosaltres és pel boca a boca, pel bon rotllo que hi ha als equips i també per la manera de treballar que tenim de valors i d’educar les persones”, comenta analitzant l’actual situació de l’entitat que vesteix de blau i que per celebrar l’aniversari ha dissenyat una samarreta especial mitjançant un concurs.

El CFS Molins 99 contra el masclisme

Tots els equips, amb els infants i els seus pares, han omplert el poliesportiu de la Sínia aquest diumenge amb motiu de la presentació dels equips de la temporada 2018-2019. Durant l’acte una de les jugadores del sènior femení va llegir un manifest en contra del masclisme en representació de totes les dones de l’entitat. El discurs, que es pot consultar de forma completa en el vídeo que es pot veure a continuació, ha estat elogiat pel regidor d’Esports, Marc Rebulà, i per l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, tots dos presents a l’esdeveniment.

D’altra banda, durant l’acte també es va fer un homenatge a tots els presidents de l’entitat durant aquests primers vint anys de trajectòria i es van entregar els premis del concurs de fotografia que l’entitat organitza durant l’estiu.

Gran moment competitiu

En l’àmbit competitiu, el primer equip masculí milita a Tercera Nacional, categoria que ja depèn de la Federació Espanyola de Futbol, i el primer equip femení és enguany un dels aspirants a l’ascens. “El sènior A masculí només pot pujar una categoria més, fins a 2aB, després 2a no és assumible perquè és semiprofessional”, considera el president del Molins 99. “No tenim pressa, aquest ascens ja arribarà si ha d’arribar, ara mateix tenim un equip molt jove que ha de créixer”, sentencia.

Tots els equips de l’entitat en una foto de família // Jose Polo

En canvi, Daniel Santamaría és més ambiciós amb la temporada del sènior femení. “M’agradaria que pugessin aquest any, tenen molt bon equip. És un grup molt maco que em faria molt de goig que pugés”, indica el màxim responsable de l’entitat.

La presentació del CFS Molins 99, en imatges

This slideshow requires JavaScript.

Les imatges dels equips

This slideshow requires JavaScript.

Recomanacions personalitzades