L’handbol de Molins de Rei es queda sense premi aquesta setmana

Ni el sènior masculí ni el femení aconsegueixen sumar el cap de setmana de Carnaval, en el que visitaven la pista del Sabadell i rebien a les quartes de la classificació respectivament.

El sènior masculí “A” del Club Esportiu Molins de Rei visitava aquest diumenge 23 de febrer al matí, en la 20ª jornada de la competició, la pista d’un rival molt complicat, el C.A. Sabadell Handbol, tercer classificat de Lliga Catalana amb 25 punts. Després de la bona dinàmica que portaven els molinencs, amb dues victòries consecutives i tres partits seguits sumant, afrontaven aquest matx amb algunes baixes determinants. I no van tenir massa opcions, ja que van perdre 32-28.

Els del Baix Llobregat van patir molt per superar una defensa rival 6:0 i, quan aconseguien creuar aquesta difícil barrera, la porteria contrària era determinant. No van tenir gaire sort en atac i tampoc en defensa, ja que van començar molt intensos però poc a poc el Sabadell anava trobant els forats que anaven creant una gran diferència al marcador. Al final, el rival va afluixar una mica en defensa i els de Molins de Rei van poder arreglar un electrònic que acabava 32 a 28 al final de l’enfrontament.

Un dels entrenadors de l’equip, Bernat Anducas, afirmava en declaracions a Viu Molins de Rei que havia estat un partit “on hem tingut poques opcions. El Sabadell és un ferm candidat a les fases d’ascens a nacional, i ho han demostrat amb un partit molt seriós.” Anducas també confiava en què aquesta derrota no els afecti davant l’equip d’handbol del barri de Ciutat Cooperativa de Sant Boi de Llobregat, sisè classificat amb 23 punts, que visitarà el Poliesportiu Municipal el cap de setmana que ve. Un derbi del Baix Llobregat que ja es va emportar l’Handbol Cooperativa Sant Boi a l’anada.

El sènior masculí durant un partit d’aquesta temporada // María Samblás

Molins de Q CE Molins de Rei 28-37 Handbol La Garriga

El sènior femení del Club Esportiu Molins de Rei tampoc tenia opcions davant les quartes classificades de Primera Catalana. Les molinenques rebien a La Garriga sent catorzenes amb només 6 punts, en plena zona de descens, i sense haver tingut sort en els darrers enfrontaments disputats. Durant la primera part les locals van fer un bon paper, només obviant un parell de descontrols en defensa. Van marxar perdent només de quatre gols al descans. Però a la segona meitat va baixar el nivell d’intensitat defensiu i les rivals van aconseguir un avantatge impossible d’igualar.

Tot i que el canvi d’actitud positiva que comentava el seu entrenador Kevin Pernía la setmana passada s’ha mantingut entre les molinenques, sobretot a la primera part del matx, cap al final d’aquest les rivals van començar a llançar de fora i els seus gols entraven amb facilitat. “T’acaba tocant la moral el fet d’estar defensant bé però no poder fer res perquè les altres jugadores estan molt endollades”, es lamentava el tècnic després del partit en declaracions a Viu Molins de Rei.

Ara el primer equip femení del CE Molins de Rei comptarà amb una setmana de descans, en la que seguiran treballant per canviar poc a poc diferents aspectes de joc, i de la que esperen tornar amb forces per intentar sumar punts davant de rivals directes i per donar alguna sorpresa contra equips de la part alta de la taula classificatòria.

El sènior “B” masculí, l’únic que suma punts aquest cap de setmana

L’equip entrenat per Josep Ibáñez aconsegueix una important victòria davant el sisè classificat que portava una ratxa impecable. Els de Molins de Rei van vèncer 31-30 a La Salle Bonanova Atlètic i escalen dues posicions a la classificació de Segona Catalana. Ara són desens amb 13 punts.

Recomanacions personalitzades