El masculí d’handbol suma dos punts vitals

Molins de Q CE Molins de Rei 30-25 CH Cardedeu. Els de Molins de Rei aconsegueixen superar amb bona nota el cicle de tres partits fonamentals contra rivals directes, tancat amb una victòria a casa.

El disputat el passat diumenge 16 de febrer al Poliesportiu Municipal davant el Club Handbol Cardedeu era el darrer enfrontament d’una sèrie de tres partits vitals per aconseguir la permanència. El masculí d’handbol del Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei arribava a la cita sent vuitè a la classificació amb 16 punts, mentre que el Cardedeu era desè a la taula amb 14. Només els separaven dos punts essencials, que es van acabar emportant els locals.

El partit va començar amb clar domini dels verds des del primer minut i, gràcies a una defensa molt intensa, van aconseguir col·locar-se per davant al marcador ràpidament, amb una diferència de sis gols. En aquell moment el rival va demanar temps mort i, després d’aquest, els molinencs van deixar d’ampliar l’avantatge però van poder defensar la diferència durant tot el matx. Només en un tram de l’enfrontament a la segona meitat va perillar aquesta diferència, però després d’un temps mort demanat pels mateixos locals, en què es van reestructurar posicions, van poder seguir lluitant per la victòria fins el final.

Tal i com explicava un dels entrenadors de l’equip, Bernat Anducas, en declaracions a Viu Molins de Reiva ser un partit molt complet en defensa, i amb encert de cara a porteria. A més, cal destacar l’actuació del porter del juvenil Pau Ruiz que, una vegada més, va fer un gran partit amb el sènior A.” Per tant, un triomf seriós que deixa constància que el Molins de Q CE Molins de Rei ha recuperat el seu nivell de joc, i que els reforça psicològicament per poder afrontar els partits que venen contra rivals de la part alta de la classificació.

Aquest era l’últim dels tres partits vitals per la permanència, pels que ens havíem posat com a objectiu sumar entre 5 i 6 punts per agafar aire i tenir el gol average a favor. Al final hem aconseguit 5 dels 6 possibles”, sentenciava Anducas. El proper rival del sènior A del Club Esportiu Molins de Rei serà el Sabadell, tercer a la classificació amb 25 punts, en la 20ª jornada de Lliga Catalana.

El sènior masculí del CE Molins de Rei en un partit d’aquest curs // María Samblás

Handbol Sant Joan Despí 29-25 Molins de Q CE Molins de Rei femení

El sènior femení, per la seva banda, no va gaudir de la mateixa sort aquest cap de setmana. S’enfrontaven a les vuitenes de la classificació amb 12 punts, mentre que les molinenques eren catorzenes amb només 6. Tot i que les de Sant Joan Despí portaven una ratxa de cinc derrotes consecutives, el CE Molins de Rei va trencar la seva mala dinàmica tot i els seus esforços per guanyar. Les verdes van començar el partit defensant molt bé i també resolent correctament en atac. Fins i tot van aconseguir posar-se per davant a l’electrònic, però les exclusions les van perjudicar força fent que es perdés l’avantatge aconseguit al principi. Marxaven al descans perdent de dos gols.

A la segona meitat, els primers 5 minuts les molinenques van sortir una mica adormides, fet que provocava que les rivals anotessin gols de contraatac fàcilment. Tot i que van saber reaccionar, no va ser suficient com per aconseguir la victòria i el partit acabava 29 a 25. A pesar de la derrota, el tècnic de l’equip Kevin Pernía es mostrava en declaracions a Viu Molins de Rei conforme amb l’actitud mostrada per les seves jugadores: “El canvi en defensa respecte a les dues darreres setmanes ha estat radical. Vam defensar com s’havia de defensar i, tret del resultat, estic content.”

La setmana vinent el sènior femení del Club Esportiu Molins de Rei rebrà al Poliesportiu Municipal a l’Handbol La Garriga, quart a la classificació amb 24 punts. “Intentarem treure algun punt que ningú esperi, i en els partits que hem de guanyar, ho farem sí o sí“, sentenciava Pernía.

Mentrestant el sènior masculí “B” també queia derrotat (30-24) en la seva visita a l’Handbol Fornells corresponent a la 17ª jornada de Segona Catalana. Els molinencs segueixen a la part baixa de la classificació i sense sort en els seus desplaçaments, doncs només han aconseguit dos punts fora de casa aquest curs. La setmana vinent provaran sort a casa davant La Salle Bonanova Atlètic, sisè classificat amb 18 punts.

Recomanacions personalitzades