El masculí d’handbol torna al camí de la victòria

El Molins de Q CE Molins de Rei aconsegueix una treballada victòria en la seva visita a Canovelles. El sènior femení, per la seva banda, cau a casa davant el líder.

El sènior masculí del Club Esportiu Molins de Rei aconseguia una plàcida victòria en la seva visita al Club Handbol Canovelles (23-33) aquest passat diumenge 9 de febrer. Els entrenats per Pol Ibáñez i Bernat Anducas es troben de ple en un cicle de partits força transcendentals, ja que els disputen davant de tres dels seus rivals directes.

El dimecres 5 de febrer van jugar un enfrontament en un horari poc habitual, les 10 de la nit, contra el BM Granollers, els cuers de la classificació. Van aconseguir treure un empat in extremis després d’una molt bona primera part. Tal i com explicava Bernat Anducas en declaracions a Viu Molins de Rei els errors en els llançaments ens van passar factura i al final vam haver d’estar contents mantenint un empat.”

En canvi, el partit que disputaven diumenge a domicili va ser molt seriós de principi a fi. La diferència amb els darrers enfrontaments va ser el fet de poder mantenir el nivell durant els 60 minuts de joc. “Hem començat amb una defensa oberta (3-2-1), molt intensa, que ha fet que el Canovelles no es trobés còmode en atac. Juntament amb una porteria molt encertada, va fer que poguéssim sortir al contraatac i anar agafant avantatge. A la mitja part només ens havien marcat 7 gols i anàvem 8 per sobre” explicava el tècnic. A la segona meitat van voler realitzar algunes proves en defensa, però després de què el rival els retallés distàncies, decidien demanar temps mort i reestructurar de nou la tàctica defensiva per recuperar l’avantatge i finalment acabar guanyant de deu gols.

Durant tot el partit en atac van estar molt seriosos, amb poc errors, i amb molt d’encert de cara a porteria. “En global va ser un molt bon partit que ens dóna aire i confiança de cara al proper matx, que també serà davant un rival directe per la permanència”, sentenciava Bernat Anducas.

I és que el pròxim partit del Molins de Q CE Molins de Rei masculí serà a casa contra el Club Handbol Cardedeu, el desè classificat amb 14 punts. Després de la victòria d’aquest cap de setmana, per cert, els molinencs escalen una posició a la taula classificatòria, on se situen vuitens amb 16 punts.

El Molins de Q CE Molins de Rei durant un enfrontament d’aquest curs // María Samblás

Molins de Q CE Molins de Rei 28-45 Club Handbol Martorell

El sènior femení, per la seva banda, queia en el primer partit de la segona volta de la competició. L’enfrontament es disputava el passat dissabte 8 de febrer al Poliesportiu Municipal, on les molinenques rebien al líder de la competició, el Club Handbol Martorell. Es tractava d’un derbi del Baix Llobregat bastant desnivellat a favor de les visitants, que sumaven 24 punts i eren les primeres, mentre que les locals se situen en zona de descens amb només 6 punts.

Segons explicava l’entrenador Kevin Pernía en declaracions a aquesta redacció, no van saber reaccionar en defensa: “En atac ho vam fer millor que en l’anada”, quan van perdre 41-17, “però en defensa estàvem molt fluixes.”

De fet, les verdes, a pesar d’una petita bona ratxa a principis d’any, no han tingut sort en els darrers enfrontaments i és que no només s’han enfrontat al líder aquest cap de setmana, sinó que la setmana anterior van lliurar un partit davant les segones classificades el divendres a les 10 de la nit. Horari una mica estrany, però que es va haver d’adaptar per la Fira de la Candelera.

En aquest enfrontament també van caure amb força diferència, 28-42, contra l’Handbol Ribes. “Van venir a jugar a córrer i nosaltres en defensa no vam saber reaccionar. Potser per excés de confiança, perquè al final quan en un partit així, contra algú de la part de dalt de la classificació, surts adormit, t’acaba afectant”, confessava Pernía.

Tot i així, el primer equip femení del Club Esportiu Molins de Rei no es rendeix i ja pensa en el que li depara a la segona meitat del campionat. El seu proper rival serà l’Handbol Sant Joan Despí B, vuitè classificat de la taula i amb el que en l’anada només van perdre d’un punt, pel que intentaran revertir la situació contra un rival al que podrien plantar-li cara.

De fet, en aquest segon tram del curs, el Molins de Q CE Molins de Rei pretén no perdre punts que s’haurien d’haver aconseguit. “Intentarem treure els punts que hem de guanyar sí o sí davant de rivals directes, i a veure si podem donar alguna sorpresa contra algun equip de dalt”, sentenciava el tècnic del sènior femení.

Recomanacions personalitzades